Muğlaspor'a Giresunspor'dan 2 Transfer - Son Dakika
Yerel

Muğlaspor'a Giresunspor'dan 2 Transfer

Muğlaspor\'a Giresunspor\'dan 2 Transfer

Muğlaspor yeni sezon hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmaları da sürüyor.

22.07.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğlaspor yeni sezon hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmaları da sürüyor. Bu sezon 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan yeşil beyazlı kulüp son olarak 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'dan iki futbolcuyu renklerine bağladı. Muğlaspor 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Samet Yalçın ile 20 yaşındaki forvet Oğuzhan Öztürk ile sözleşme imzaladı.

Futbola Şirintepe Kulübünde başlayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Samet Yalçın daha İstanbul Gümüşhanespor'da amatör olarak oynamaya devam etti. Ardından Giresunspor'da profesyonel olan Yalçın, geçtiğimiz sezon ise 3. Lig ekibi Niğde Belediyespor formasını giydi. Niğde Belediyespor'da geçtiğimiz yıl play-off maçları sonrası şampiyon olarak 2. Lige yükselen kadroda başarıyla mücadele eden Samet Yalçın Muğlaspor forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Futbola 2006 yılında Giresunspor alt yapısında başlayan 20 yaşındaki forvet oyuncusu Oğuzhan Öztürk, 2014 yılında profesyonel oldu. Geçtiğimiz sezon 3. Lig ekiplerinden Körfez İskenderunspor'da forma giyen genç oyuncu Muğlaspor'un başarısı için ter dökeceklerini söyledi.

Transferlerin devam ettiğini belirten Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğu, genç oyuncuların Muğlaspor'a bedelsiz olarak kazandırılmasında gösterdiği kolaylık nedeniyle Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ'a Muğlaspor ailesi olarak teşekkür etti.

48 GENÇLİK TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN ANTRENMANA ZİYARET

Yeni sezon hazırlıklarını Ortaköy Tesislerinde sürdüren Muğlaspor antrenmanını ziyaret eden 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Çelik ve yönetim kurulu teknik kadro ve futbolculara başarılar dilerken, antrenman sonunda takıma karpuz ikramında bulundular.

MUĞLASPOR DEMOKRASİ MEYDANINDA SAĞDUYU ÇAĞRISI YAPTI

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Darbe Girişimi sonrası her akşam Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Demokrasi Nöbetine Muğlasor Kulübünden de destek geldi. Muğlasporlu teknik kadro ve futbolcular ellerinde Türk Bayrakları ile meydana gelerek sağduyu çağrısında bulundular. Cumhuriyet Meydanında Muğlasporlu futbolcularla fotoğraf çektiren Muğla Valisi Amir Çiçek, verdikleri destek nedeniyle Muğlaspor camiasına teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğlaspor'a Giresunspor'dan 2 Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement