Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 12 Yeni Oyuncu Katıldı - Son Dakika
Magazin

Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 12 Yeni Oyuncu Katıldı

Star TV'de yayınlanan "Muhteşem Yüzyıl Kösem'in oyuncu kadrosuna 12 yeni oyuncu dahil oldu.

04.04.2016 15:05  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü yazısında Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 12 yeni oyuncunun katıldığını duyurdu.

BOMBA İSİMLER DE VAR

Diziye katılan 12 ismin; Öykü Karayel, Taner Ölmez, Mustafa Üstündağ, Boran Kuzum, Beste Kökdemir, Ahmet Varlı, Ahsen Eroğlu, Burak Darak, Şahin Sekman, Cenk Suyabatmaz, Gizem Emre ve Şener Savaş olduğu öğrenildi.

İşte, Eyüboğlu'nun o yazısı:

'KÖSEM'E 12 YENİ OYUNCU TAKVİYESİ

Yaratılan beklentiyle reytingleri örtüşmeyince her yapımın başına gelen "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in de başına geldi. Reytingler beklenenin altında olunca "Reytingleri yükseltsin" diye diziye vaktinden erken dahil edilen Beren Saat de umutları boşa çıkardı. Star TV'nin dizisinde "Kösem"i oynayan Saat'i ilk haftasında meraktan izleyenlerin bile devamı gelmedi.

"Muhteşem Yüzyıl Kösem", reytingi yüksek değil, ama prestijli bir iş… Çünkü dış pazarda iyi iş yapan "Muhteşem Yüzyıl"ın devamı bir dizi. O nedenle geçen yılki dizi fuarında en çok ön satışı yapılan iş oldu. Ancak dizinin reytingleri düşük olunca bu, dış pazarı da etkiledi. Ön satışların ancak dörtte biri gerçek satışa dönüştü.

BU HAMLENİN ANLAMI

"Muhteşem Yüzyıl Kösem" bütçesi yüksek bir iş. Star TV'nin diziye verdiği parayı, aldığı reytingi satarak karşılaması imkansız. Dizinin ihracatından gelen para, yapımcı ve kanalı kara geçirecek noktaya yaklaşırken bu kez "Kösem"in 26'ncı bölümde "final" yapacağı iddiası ortaya atıldı. Yapımcı firma, bu haberleri anında yalanladı.

"BİZ BİTTİ DEMEDEN 'KÖSEM' BİTMEZ"

Aradan geçen birkaç haftalık sürede şöyle ilginç bir gelişme oldu. Star TV'nin bu hafta 20'nci bölümünü yayınladığı dizinin kadrosuna birkaç gün önce 12 yeni oyuncu dahil oldu. Tim's, bu oyunculardan kimiyle 10, kimiyle daha fazla bölüm için anlaşma yaptı. Bu hamleden benim anladığım şu:

"Kösem bitiyor" haberleri çıktığında, "Biz bitti demeden 'Kösem' bitmez" diye açıklama yapan Tim's'in hedefi belli.

Yapımcı Timur Savcı, bu hamleyle dizinin reytinglerini bir tık daha artırmayı başarırsa "Kösem", bu sezonu kazasız - belasız tamamlar, ikinci sezon için de iddialı duruma gelir.

Muhteşem Yüzyıl Kösem\'e 12 Yeni Oyuncu Katıldı

Son Dakika Magazin Muhteşem Yüzyıl Kösem'e 12 Yeni Oyuncu Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • FETHİYELİ...: BİTMEDİ Mİ DAHA BU.. NE İNATÇI YÖNETMENMİŞ BİLADER. LA İZLEMİYOZ BİZ BEBEEE 8 5 Yanıtla
  • Ne Mutlu Türküm Diyene: Beren Saat var ben yokum! Bakmam ve baktirmam evimde! 8 4 Yanıtla
  • beren hülya çıksın: beren ve hülya varken mezarından kösem sultanı çıkarıp diziye soksanız yine izlenmez.onu bunu sokmak yerine beren ve hülyayı çıkarmayı akıl etseniz. 8 2 Yanıtla
  • DOBRA CAT: BUNLAR SON ÇIRPINIŞLAR 4 3 Yanıtla
  • T.C.: zorla güzellik olmaz diye bosuna dememis atalarımız diziye giren cıkanın haddi hesabı yok muhtesem yüzyıl yolgecen hanı diye degistirin bi ismini belki o zaman tutar :))) 4 3 Yanıtla
  • sahip5: bu diziyi hala seyredenlere yazıklar olsun diyorum.Başkada bir şey demiyorum. 5 1 Yanıtla
  • Yavuz: İstediklerini getirsinler, izlemem izlettirmem artı izlettirmediklerim de başkalarına anlatıp izlettirmez. Durum ortada, bu rezillere bu haktır. 4 0 Yanıtla
  • hayalet: malum o iki şahsiyet yüzünden diziyi izlemiyorum.. birde acunun progrmlarını... 3 0 Yanıtla
  • TURKISH KÖSEM SULTAN: Beren ve Hülya varken asla asla asla asla asla asla izlemeyiz ızlemiyoruz izlemiyecegiz 0 0 Yanıtla

Advertisement