Mülteci Çocuklar Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Mülteci Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Mülteci Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Esenler'deki savaş mağduru mülteci çocuklar, Esenlerli arkadaşlarıyla birlikte Çocuk Sokağı ve Anne Çocuk Kampüsü'nde düzenlenen 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü Çocuk Şenliği programında doyasıya eğlendiler.

21.06.2016 14:20  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Alman Kültür Merkezi ve İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı koordinesinde organize edilen programda, "Tahta Bacak", "Sirk Gösterileri", "Beden Perküsyonu", "Hip-Hop", "Drama/Pandomim", "Sanat Atölyeleri" ve çeşitli oyunlar ile çocuklar keyifli dakikalar geçirdiler. Eğlenerek öğrenmenin keyfini doyasıya çıkaran çocuklar, oyunlarda yer alarak şenliğin bir parçası haline geldiler. Çocuk Sokağı'nda gerçekleşen etkinlikte, Esenler'de yaşayan Suriyeli ve Iraklı savaş mağduru 150 mülteci çocuğun katıldığı şenlikte,çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Şenlikte Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Alman Kültür Merkezi Proje Koordinatörü Tijen Togay ve İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı Topluluk Erişimi Asistanı Sema Merve İş de, çocukların bu mutlu gününe ortak oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mülteci Çocuklar Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement