Multigroup Alanyaspor'dan Hakem Özkahya'ya Protesto - Son Dakika
Güncel

Multigroup Alanyaspor'dan Hakem Özkahya'ya Protesto

Multigroup Alanyaspor\'dan Hakem Özkahya\'ya Protesto

Ptt 1'inci Ligi takımı Multigroup Alanyaspor'un taraftarları, kötü yönetim gösterdiği gerekçesiyle 2-2 sonuçlanan Giresunspor maçının hakemi Halis Özkahya'yı protesto etti.

17.05.2016 15:49

Ptt 1'inci Ligi takımı Multigroup Alanyaspor'un taraftarları, kötü yönetim gösterdiği gerekçesiyle 2-2 sonuçlanan Giresunspor maçının hakemi Halis Özkahya'yı protesto etti.

Taraftarlar, cumartesi günü depasmanda oynanan kritik Giresunspor karşılaşmasında FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya'nın 2 penaltılarını vermeyerek takımlarının Süper Lig'e doğrudan yükselmesinin engellendiğini iddia ederek Atatürk Anıtı önünde toplandılar. "Çin malı hakemler istiyoruz, MHK" yazılı pankart açan taraftarlar, şöyle dediler:

"Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu Alanyalı söyleminden sonra tüm kritik hatalar Multigroup Alanyaspor'a karşı yapılmaya başlandı. İçerideki Kardemir Karabükspor maçı, deplasmandaki Balıkesirspor maçı, son oynanan Giresunspor maçı ve buna benzer daha birçok maçta Alanya aleyhine bariz hakem hataları yapıldı. Keşke Kuddusi Müftüoğlu Alanyalı olmasaydı da bizim bu kadar hakkımız yenmeseydi. Lig bitimini bekliyoruz. Asıl açıklamalarımızı o zaman yapacağız."

Taraftarlar, futbolcularına da seslenirlerken de, "Biz iyi bir takımız, sahada iyi mücadele ettiğimiz zaman, gerekli mücadeleyi gösterdiğimiz zaman, kenetlendiğimiz zaman neleri başarabileceğimizi hep gösterdik. Geçmişteki hataları tartışmak yerine, lig yeni başlıyormuşçasına yeni bir atmosfere bürünmek zorundayız" diye konuştular.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Multigroup Alanyaspor'dan Hakem Özkahya'ya Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement