Murat Dalkılıç'ın Albümü "Daha Derine" Çıktı - Son Dakika
Güncel

Murat Dalkılıç'ın Albümü "Daha Derine" Çıktı

Murat Dalkılıç\'ın Albümü "Daha Derine" Çıktı

Murat Dalkılıç'ın merakla beklenen 3. albümü ''Daha Derine'' müzikseverlerle buluştu.

26.06.2014 14:53  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALBÜM DİJİTALDE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!

Ozan Çolakoğlu'nun müzik direktörlüğünü üstlendiği DMC imzası taşıyan albüm çıktığı günden beri dijitalde büyük ilgi görüyor!

DALKILIÇ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI!

Dalkılıç, şarkıları dinleyen ve güzel yorum yapanlara, yine kendi twitter hesabından "Şarkılar için gelen güzel yorumlarınız bizi çok ama çok sevindiriyor : )" diyerek yeni albüm heyecanını paylaşırken, dinleyicilerine deteşekkür etti.

Albüm ile aynı adı taşıyan "Derine"nin yanı sıra, "Bu Nasıl Aşk", "Yani", "Kördüğüm", "SMS", "İki Yol", "Aşka Doydum", "Haydut" gibi birbirinden iddialı 13 parçayla yakışıklı şarkıcı yaza damgasını vuracak.

ALBÜM'DE YOK YOK! GÜLŞEN, İSKENDER PAYDAŞ, HARUN TEKİN, OZAN ÇOLAKOĞLU!

"Daha Derine" albümü için Gülşen, Harun Tekin, İskender Paydaş, A.Emir Batkan, David Şaboy ve Alper Erinç gibi müzik dünyasının en önemli isimleri ile çalışan Murat Dalkılıç şimdiden albümünün ikinci klibini de çekti!

BU NASIL AŞK'TAN SONRA İKİNCİ KLİP SÜPRİZ BİR İSİMLE BİRLİKTE "DERİNE"YE GELİYOR!

Albümün çıkış parçası olan ve Oğuzhan Koç'un yazdığı 'Bu Nasıl Aşka' ilk klibini çeken Murat Dalkılıç, ikinci kez, 'Derine'parçası için oyuncu Özge Özpirinçci ile kamera karşısına geçti. Çekimleri İstanbul'da 3 günde tamamlanan "Derine"ye aksiyon dolu bir klip çeken Dalkılıç'ın klibindeki motor üzerindeki kovalamaca sahneleri ise aksiyon filmlerini aratmadı! Özge Özpirinçci ve Dalkılıç'ın birlikte çektiği sahneleriyle "Derine" hem dinleyenlerin hem izleyenlerin nefesini kesecek!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Dalkılıç'ın Albümü 'Daha Derine' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement