Muslera İçin Şok İddia! - Son Dakika
Spor

Muslera İçin Şok İddia!

Önder Özen Galatasaray- Arsenal maçının kadrosunda Muslera'nın olmamasıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

10.12.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sürpriz bir karara imza attı. Genç teknik adam, Sarı Kırmızılı takımın Uruguaylı kalecisi Fernanda Muslera'nın yerine yedek kaleci Sinan Bolat'ı ilk 11'e alırken, kulübeye ise Eray İşcan'ı çekti. Bu karardan sonra, NTVSpor'da yayınlanan programda yorumcu Önder Özen flaş bir iddia ortaya attı.

"Muslera oynamamak istemiş olabilir"

Önder Özen, Muslera'nın bilerek oynamadığını belirtirken, "Teknik anlamda tabii ki bir açıklaması vardır, ama bence Muslera oynamamak istemiş olabilir. Şampiyonlar Ligi Muslera'yı yordu. Çok iyi bir kaleci. Çok önemli bir kaleci. Hiç hak etmediği bir şekilde, bir rekora doğru gidiyordu. Önündeki 10 oyuncu, antrenör seçimleri onu bir rekora doğru götürdü. Tabii oynamaması, kaçmak anlamına gelmez" dedi.

Sarı Kırmızılılar ile Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çıktığı maçlarda toplamda 15 gol gören Uruguaylı file bekçisi, Arsenal karşılaşmasına çıkıp 2 gol daha yeseydi Devler Ligi'nin grup maçlarında en çok gol yiyen kaleci olacaktı.

Muslera İçin Şok İddia!
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Muslera İçin Şok İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali: Millet akilli. Piyasadi dusecek olan bizim kalecilere olsun. Gidici galiba muslera 0 0 Yanıtla

Advertisement