Muslera: Prandelli ile Hamzaoğlu Arasında Çok Fark Var - Son Dakika
Spor

Muslera: Prandelli ile Hamzaoğlu Arasında Çok Fark Var

Galatasaraylı Muslera, Hamza Hamzaoğlu ve Cesare Prandelli'yi kıyasladı, "Hamza Hoca inanılmaz istekli ve hırslı. Herkese nasıl davranması gerektiğini biliyor." dedi.

29.12.2014 22:02  Güncelleme: 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, ligde 16. haftada Beşiktaş ile oynayacakları mücadele öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. GS TV'ye konuşan Uruguaylı file bekçisi çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirtirken, "Şampiyonluk adaylarından en önemli adaylardan birisiyle oynuyorsunuz. En önemli rakiplerden birisiyle oynuyorsunuz. Tabii ki diğer maçlardan muhakkak farkı olacaktır. Derbiye çıkacaksınız. Kazanmamız gerekiyor. Bunun için de sahaya çıkıp elinizden gelenin en iyisini, maksimumunu vermeniz gerekiyor. Tatile gitmeden önce alacağınız 3 puan size daha iyi bir tatil yaptırabilir." ifadelerini konuştu.

HAMZAOĞLU VE PRANDELLI KIYASLAMASI

Muslera, Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına geçmesiyle olumlu bir hava yakaladıklarını belirtirken, "Prandelli hocamız ile başladığımız zamanlarla şimdiki arasında çok fark var. En önemli fark pozitif bir hava geldi takıma Hamza hoca ile birlikte... Otomatikman davranışlar ve yaklaşımlar değişti. Bu da önemliydi tabii ki. Baktığınız zaman Hamza hoca çok pozitif bir insan. Türk bir hocamız genç bir hocamız inanılmaz istekli bir hoca, inanılmaz hırslı bir hoca. O gençliği, o isteği, o hırsı tabii ki takıma da yansıyor. Diğer taraftan bütün futbolcuları çok yakından tanıyor. Burada ne yapılması gerektiğini biliyor, burada nasıl davranılması gerektiğini biliyor. Bu da otomatikman bize büyük bir avantaj olarak dönüyor." diye konuştu.

"İLK SENEME DÖNMEK İSTERİM"

28 yaşındaki file bekçisi, yeni yılla ilgili dileğini ise şöyle anlattı: "Profesyonel olarak Galatasaray'da yeni yılda benim istediğim, geldiğim ilk seneye dönmek çok isterim, oradaki başarılara dönmeyi çok isterim. 2015 ilk iki senedeki gibi başarılarla dolu bir yıl olur."

Muslera: Prandelli ile Hamzaoğlu Arasında Çok Fark Var
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Muslera: Prandelli ile Hamzaoğlu Arasında Çok Fark Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmet dilekci: Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, ligde 16. haftada Beşiktaş ile oynayacakları mücadele öncesi kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. GS TV'ye konuşan Uruguaylı file bekçisi çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirtirken, 'Şampiyonluk adaylarından en önemli adaylardan birisiyle oynuyorsunuz. En önemli rakiplerden birisiyle oynuyorsunuz. Tabii ki diğer maçlardan muhakkak farkı olacaktır. Derbiye çıkacaksınız. Kazanmamız gerekiyor. Bunun için de sahaya çıkıp elinizden gelenin en iyisini, maksimumunu vermeniz gerekiyor. Tatile gitmeden önce alacağınız 3 puan size daha iyi bir tatil yaptırabilir. ' ifadelerini konuştu. Haber dilinize biraz dikkat edin lütfen. iİFADELERİNİ KONUŞTU ne demek. iFADELERİNE YER VERDİ , OLABİLİR, DİYE KONUŞTU OLABİLİR, ŞEKLİNDE KONUŞTU OLABİLİR. 3 5 Yanıtla

Advertisement