Muslera'ya Teklif Var - Son Dakika
Spor

Muslera'ya Teklif Var

Galatasaraylı Fernando Muslera'ya Arjantin'in ünlü kulübü River Plate talip oldu.

28.03.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fernando Muslera'ya Arjantin'in ünlü kulübü River Plate talip oldu. Uruguaylı kaleci, menajerine gelen teklif hakkında açıklamalarda bulundu.

"ONUR VERİCİ AMA GALATASARAY'LA SÖZLEŞMEM VAR"

Galatasaray'ın başarılı ismi Muslera, 2-2 biten Brezilya maçı sonrasında TyCSports'un sorularını yanıtladı. Uruguaylı kaleci, "River Plate gibi bir devin beni istemesi onur verici. Onların menajerimle görüşmesini anlayabiliyorum. Ama Galatasaray ile halen 2018 senesine kadar sözleşmem var" dedi.

CİDDİ TEKLİF GELMEZSE SATILMAYACAK

Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki sezon için takımla ilgili radikal kararlar almayı planlıyor. Ancak sarı kırmızılı ekip, Muslera'ya ciddi bir teklif gelmemesi halinde satmayı düşünmüyor.

Muslera\'ya Teklif Var
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Muslera'ya Teklif Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kontenjandan Coni: 2 milyon dolar ı veren alır gider 0 5 Yanıtla
  • DEFOL SEMİHH: DEFOL SEMİH DEFOL SEMİH DEFOOOLLL SEMİİİHHH 0 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BAŞKANLIK TUTKUNUZUN VE SEVDANIZIN UĞRUNDA KİMBİLİR DAHA NİCE OCAKLAR SÖNECEK NİCE KAHRAMAN YİĞİTLERİMİZ YİTİP GİDECEK BELLİ DEĞİL İNSAN DENEN VARLIK ÖYLE SİZİN BİLDİĞİNİZ GİBİ KOLAY YETİŞMİYOR İNSANLARIMIZIN HAYATI SİZLERİN BİLDİĞİ GİBİ UCUZ DEĞİL KAHRAMAN OLMAK KOLAY DEĞİL SİZİN ANLAYIŞINIZA GÖRE KAHRAMANLIK TA UCUZ İLAVETEN BAŞKANLIK DİYE TUTTURDUĞUNUZ ŞEY ÖYLE ANLATTIĞINIZ GİBİ BİR ŞEY DEĞİL MİLLETE MAVAL OKUMAYIN ARTIK YETER BAŞKANLIK DİKTATÖRLÜĞÜN ÖNÜNÜ AÇMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR... 0 0 Yanıtla

Advertisement