Mustafa Ati Göksü Beraberlikten Mutlu - Son Dakika
Spor

Mustafa Ati Göksü Beraberlikten Mutlu

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksü, 3-3 beraberlikle sonuçlanan Galatasaray maçında aldıkları bir puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

21.11.2015 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksü, 3-3 beraberlikle sonuçlanan Galatasaray maçında aldıkları bir puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Antalyaspor, üç kez geriye düştüğü karşılaşmadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Maçtan önce de söyledim; puan ve puanlar için gelmiştik. Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada dersimize iyi çalıştık. İkinci devre futbola özgü hareketlerin hepsi oldu. Bizim kaderimiz mi bilemiyorum hep duran toplardan gol yiyoruz. Defans oyuncularımız biraz daha dikkatli olacaklardır. Bundan sonra önümüzde bakacağız. Seyircimiz desteklerini esirgemedi. Onlara da teşekkür ediyoruz. Oyuncular futbol maçının 90 dakika olduğunu unutmadı. Hiç eksiksiz oynadılar ve oyunu bırakmadılar. 90+1'de gol yiyorsunuz 90+4'de gol atıyorsunuz. Bu da futbolun güzelliği" dedi.

İkinci devrede çok pozisyon bulduklarını ifade eden Göksu, "Değerlendirebilseydik galibiyetle dönerdik diye düşünüyorum. Golden sonra skoru muhafaza etmek için geri çekiliyorsunuz ve gol yiyorsunuz. Bu psikolojik bir şey. Golden sonra da oyun üstünlüğü bizdeydi ama maç berabere bitti ve berabere bittiği için de mutluyuz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mustafa Ati Göksü Beraberlikten Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement