Mustafa Ceviz Diyarbakırspor'un Yeni Teknik Direktörü - Son Dakika
Spor

Mustafa Ceviz Diyarbakırspor'un Yeni Teknik Direktörü

Mustafa Ceviz Diyarbakırspor\'un Yeni Teknik Direktörü

Üç hafta önce teknik direktör değişikliğine giden Diyarbakırspor, yeniden teknik direktör değiştirdi. Yeni patron Mustafa Ceviz oldu.

03.12.2014 20:21

Spor toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Diyarbakırspor'da 3 hafta önce yapılan teknik heyet değişkliği tutmadı yeni teknik heyet getirildi.

Diyarbakırspor'da düğmeye basıldı. Bu akşam kulüpte hareketli saatler yaşanıyor. İki Hafta önce göreve getirilen Ramazan Erin ve yardımcısı Erdal Elgörmüş bu akşam görevlerinden alındılar.

Yönetim hiç vakit geçirmeden operarasyonun son adımını da atarak yeni teknik direktörü açıkladı. Kulüp yönetiminden yapılan resmi açıklamada;

"Üç hafta önce Fethi Çokkeser'in istifa etmesinden sonra takım başına getirdiğimiz Ramazan Erin ve Erdal Elgörmüş'le bugün karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hiçbir şart öne sürmeden Diyarbakırlı olmanın verdiği özveri ile takımın başına geçerek takımı 3 maça hazırlayan hocalarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kulübün önünü açmak amacıyla Sivas Dört Eylül Belediyespor maçından sonra istifa etmek istediklerini söyleyen hocalarımızın bu talebi bizler tarafından kabul edilmeyerek yeni teknik direktörle devam etmeleri istenmiş ancak gerek kendileri ve gerekse yeni Teknik Direktörümüz Mustafa Ceviz bunu kabul etmemiştir. Kulübümüz Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile anlaşmıştır" denildi.

Kurtalanspor, Muşspor, Şanlıurfaspor, D.Ç Divriğispor, Mardinspor, Kartalspor, Aksarayspor, Nazilli Belediyespor, Fethiyespor , Tarsus İdmanyurdu ve Aydınspor 1923 takımlarında teknik direktörlük yapan 48 yaşındaki Mustafa Ceviz'in yarın sabah Diyarbakır'a gelerek takımın başına geçeceği açıklandı. Malatyalı olan Ceviz'in kendi ekibiyle çalışacağı, ekipte yer alan antrenörlerin yarın açıklanacağı belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Mustafa Ceviz Diyarbakırspor'un Yeni Teknik Direktörü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement