Mustafa Denizli, Galatasaray'ın Teklifini Reddetti - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli, Galatasaray'ın Teklifini Reddetti

Teknik adam Mustafa Denizli, G.Saraylı yönetici Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ın ocak ayında Galatasaray'ın başına geçmesi için yaptığı teklifi kabul etmedi.

27.10.2014 17:24  Güncelleme: 17:31

Galatasaray'da Dortmund'un ardından İstanbul Başakşehir karşısında alınan 4-0'lık yenilginin ardından teknik direktör Cesare Prandelli'nin tahtı da sallanmaya başladı. İstanbul Başakşehir maçının ardından basın toplantısına çıkmayan Cesare Prandelli ile bir görüşme gerçekleştiren Abdürrahim Albayrak, İtalyan teknik adamın istifasını son anda önlemişti.

ALBAYRAK - DÜRÜST - DENİZLİ GÖRÜŞMESİ

Prandelli'nin istifasını engelleyen ancak alternatif planlar da yapmaya başlayan sarı-kırmızılı yönetim, ilk olarak Mustafa Denizli ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Mustafa Denizli görüşmesinin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

GALATASARAY'A RET

Sporx'in haberine göre; ocak ayı için Denizli'nin görüşlerini alan Albayrak ve Dürüst ikilisine Denizli'den olumsuz bir cevap geldi. Galatasaray'da şu anda görev alamayacağını ifade eden Denizli'den olumsuz cevap alan sarı-kırmızılı yönetim, alternatif planlar üzerinde yoğunlaşmaya başladı.

MUSTAFA DENİZLİ, DÜN AKŞAM BUNLARI SÖYLEMİŞTİ

"Galatasaray'ın son 2 seneden bu yana yaptığı 10 transferin 7'si bu takımda oynaması mümkün değil. Bir takımda 43 futbolcu olabilir mi, bu mümkün mü? Galatasaray takım ruhunu kaybetmiş, oyuncular korkuyor. Bir takımda 43 futbolcu olmaz, oluyorsa da o dükkanı kapatsın. Galatasaray'da alt çizgi ile üst çizgi arasında büyük kopukluklar var, hem teknik olarak hem de fiziksel olarak. Bir işin ekonomik kopukluk boyutu var."

"Galatasaray gibi bir futbol kulübü, alınan bu sonuçları iki stopere bağlıyorsa, çoktan kaybetmiştir. Galatasaray'ın hücumda Burak Yılmaz dışında etkin bir futbolcusu yok, Olcan Adın'ı da buraya katamayız. Galatasaray'ın acil reçetesini ben bilemem. Galatasaray ekip ruhunu kaybetmiş durumda ve recete için de ekip ruhunun oluşturulması lazım. Prandelli için iyi ya kötü deme hakkına sahip değilim."

Mustafa Denizli, Galatasaray\'ın Teklifini Reddetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mustafa Denizli, Galatasaray'ın Teklifini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ziya: Allahıma şükürler olsun reddetmiş 10 2 Yanıtla
  • mustafa kemal: çok isabetli bi karar ne işi var lan bu adamın galatasarayda ya bu kulüp nasıl yapıyor böyle saçma sapan hareketler 6 5 Yanıtla
  • BUSİ: GERÇEK GALATASARAYLILAR GELSİN LÜTFEN ! PARA İÇİN HER TAKIMI GEZENLER DEĞİL. . . ' İMPARATOR TERİM'İN GALATASARAY VE MİLLİ TAKIM DIŞINDA ÇALIŞTIRDIĞI BİR TAKIM VAR MI? 'BÜYÜKSÜN SİNYOR TERİM !!! 3 2 Yanıtla
  • Cemo: Hikmet Karaman!!! gerisi bos 4 0 Yanıtla
  • Kartal: iyi kide et memis zaten 2 0 Yanıtla
  • ali: Hikmet gec bu takimin basina..... 1 0 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: mustafa hoca sen yayımcı kuruluşta aynen devam et orası daha iyi malum yaş kemale gelmiş artık. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement