Müşterisi Kahveciyi Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Müşterisi Kahveciyi Bıçakladı

Müşterisi Kahveciyi Bıçakladı

Edirne'nin Keşan İlçesi Mahmutköy'de, kahve işleten 48 yaşındaki Sadık Kutlubay, tartıştığı müşterisi 35 yaşındaki D.Z. tarafından bıçaklandı.

13.05.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi Mahmutköy'de, kahve işleten 48 yaşındaki Sadık Kutlubay, tartıştığı müşterisi 35 yaşındaki D.Z. tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Kutlubay hastanede tedaviye alınırken, kaçan şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

Mahmutköy'de kahve işleten Sadık Kutlubay, bilinmeyen bir nedenden dolayı müşterisi D.Z. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar kahvede bulunan diğer müşterilerin müdahalesiyle ayrıldı. D.Z., daha sonra park halindeki kamyonetinden bıçağını alarak geri döndü. Kutlubay'ı vücudunun çeşitli yerlerinden 5 kez bıçaklayan D.Z. olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Sadık Kutlubay, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Olayda kullanılan bıçak jandarma tarafından kahvedeki sobanın altında bulunurken, D.Z. ise bir süre sonra köy girişinde yakalanarak, gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

- Keşanedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müşterisi Kahveciyi Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement