Namağlup Şampiyonluk Gurur Kaynağı Olur" - Son Dakika
Spor

Namağlup Şampiyonluk Gurur Kaynağı Olur"

Beşiktaş Mogaz Antrenörü Arın: "Ligdeki ilk hedefimiz öncelikle şampiyonluk. Şampiyon olurken de bunu namağlup yaparsak bu da bizim için ayrı bir gurur olacak" "Bizim hedefimiz şampiyonlar ligine kalmaktı.

15.01.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜMİN ALTAŞ - Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Mogaz'ın antrenörü Müfit Arın, öncelikli hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, bunu namağlup kazandıkları takdirde ayrı bir gurur yaşayacaklarını söyledi.

Bu sezon Süper Lig ve Spor Toto Türkiye Kupası'nın yanında hentbolda Avrupa'nın en önemli organizasyonu Velux Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi'nde de Türkiye'yi temsil eden siyah-beyazlı hentbolcular, ilk yarıda oynadığı 13 maçı da kazandı.

Antrenör Müfit Arın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü'nün ve taraftarının her zaman en iyiyi istediğini, bunu vermek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini aktardı.

Hedeflerinin daima en üst nokta olduğunu, bütün kupaları almak istediklerini ifade eden Arın, "Sezona Süper Kupa'yı alarak başladık ve güzel bir başlangıç yaptık. Güzel oyun olmuştu. Ligdeki ilk hedefimiz öncelikle şampiyonluk. Şampiyon olurken de bunu namağlup yaparsak bu da bizim için ayrı bir gurur olacak" dedi.

Arın, takımda güzel bir ortam bulunduğunu, Beşiktaş camiasının prensiplerine uygun davranan sporcuları bir araya getirdiklerini, bunlarla yakaladıkları istikrarı devam ettirmek istediklerini belirtti.

Avrupa'da hedef sürekliliği sağlamak

Arın, bu yıl ilk kez mücadele hakkı kazandıkları Velux Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi'nde ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Şubat ayında oynayacakları SG Flensburg-Handewitt ve FC Barcelona maçlarının ardından bu lige veda edeceklerini vurgulayan Arın, şunları kaydetti:

"Bizim hedefimiz şampiyonlar ligine kalmaktı. Bunu başardık. Burada artık sürekliliği sağlamamız lazım. 'Tamam çıktınız da ne yapacaksınız' diyor. Sonuçta ekonomik savaşa giriyorsunuz. Bütçelerin savaştığı, kaliteli oyuncuların, ekiplerin mücadele ettiği ligde oluşturduğunuz takım gerçekten Türk milletine yakışır bir oyun tarzı sergiledi. Ezilmeden mücadele ettik. Bunu yapmaya da devam edeceğiz. Maçlarda son dakikalara kadar kafa kafaya gittik ama basit hatalar yaptık. Bu da sizin altyapınızla alakalı. Basit hatalar ve uluslararası deneyimsizlik ortaya çıktı. Büyük bir tecrübe oldu. Seneye amacımız tekrar bu lige kalmak."

Müfit Arın, kaliteli maç oynamanın eksikliğini Avrupa'da yaşadıklarını, uluslararası organizasyonlara mutlaka katılmaları gerektiğini belirterek, son dönemde birçok ülkeden turnuvalara davet aldıklarını vurguladı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Namağlup Şampiyonluk Gurur Kaynağı Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement