Nazife Anne Veda Etti, Yeni Bölüm Fragmanı - Son Dakika
Soğuk Haber

Nazife Anne Veda Etti, Yeni Bölüm Fragmanı

Nazife Anne Veda Etti, Yeni Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 244.bölüm fragmanı izleyicileri hüzünlendirdi. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Nazife Anne'yi kaybeden Alemdar ve yakınları yasa boğulur. Alemdar annesinin acısını yaşarken gözaltına alınarak bir şok daha yaşar..

27.01.2015 11:05

Kurtlar Vadisi Pusu 244.bölüm fragmanı yayınlandı. 29 Ocak Perşembe akşamının ilk görüntüleri yayında. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı ve bölümün özeti..

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Nazife Annesi'ne hüzünlü veda. Ömer Baba'nın ölümünün şokunu henüz üzerinden atamayan Polat Alemdar annesinin ölümüyle yıkılıyor. Polat Alemdar annesinin ölümünden Brandon'ı sorumlu tutar. Alemdar'a göre Nazife Anne'nin ölümü Brandon'un planlarından biridir. Annesini son yolculuğuna uğurlayan Alemdar'ın ilk işi bunun hesabını sormak için çalışmalara başlamak olur.

Kurtlar Vadisi Pusu 244.bölümde hüzün ve aksiyon bir arada. Nazife Anne'nin ölümüyle hüzünlenen Vadi severleri yeni bölümde aksiyon dolu sahneler de bekliyor. Polat ve ekibi Lyon timine yaptıkları operasyonla İngilizlere darbe vurur. Cahit, konseye katılması için altınlarını bulmasını şart koşan iş adamına verdiği sözü tutar ve altınları ona getirir. Ancak Cahit için bu hiçte kolay olmayacaktır.

Polat Alemdar hakkında çıkarılan yakalama kararıyla gözaltına alınır. İngilizlerin tezgahladığı oyunla her yerde aranan Polat Alemdar hastanede polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülür. 244.bölümde başka neler olacak ? Detaylar ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 244.bölümde olacak. Yeni bölüm 29 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda.


Son Dakika Soğuk Haber Nazife Anne Veda Etti, Yeni Bölüm Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement