Nazilli Belediye Mezbahası Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediye Mezbahası Kurban Bayramı'na Hazır

Nazilli Belediye Mezbahası Kurban Bayramı\'na Hazır

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern mezbaha hizmet vermeye başladı.

09.09.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern mezbaha hizmet vermeye başladı. Son teknolojiye ve tamamen hijyen koşullarına uygun olarak yeniden restore edilen Nazilli Belediye Mezbahası'nda ilk deneme kesimleri yapıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından son teknolojiye ve tamamen hijyen koşullarına uygun olarak yeniden restore edilen Nazilli Belediye Mezbahası'nda kurban Bayramına günler kala ilk deneme kesimleri yapıldı. Modern teknolojik alet ve araçların kurulumlarını yapan teknik personel gözetiminde yapılan kesimler sırasında, oluşturulan sitemin takibi yapılarak herhangi bir sorunun yaşanıp yaşanmayacağı gözlemlendi. Son teknolojiye ve tamamen sağlık koşullarına uygun olarak yeniden restore edilen Nazilli Belediye Mezbahası'nda teknolojik araçlar sayesinde kesim işleri hızlı ve sağlıklı biçimde gerçekleştirildi.

Canlıya azami ölçüde canı yakacak her türlü etken ve araçtan uzak, eziyet çektirmeden yapılan kesim sonrasında 1996 yılından bu yana mevcut yerinde hizmet veren Nazilli Belediye Mezbahası günümüz şartlarına uygun olarak hem teknolojik hem de sağlıklı olacak şekilde yenilendiğini hatırlatan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mezbahanın Kurban Bayramına hazır olduğunu söyledi. Nazilli Halkına 20 yıldır hizmet vermiş olan Nazilli Belediye Mezbahası'nın çok küçük eksiklikleri dışında Kurban Bayramından itibaren hijyen koşullarına uygun olarak Nazilli Halkına yeniden hizmet vermeye başlayacağını vurgulaya n Başkan Alıcık; " Nazillimize ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediye Mezbahası Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement