Nazilli Belediyesi, İsabeyli'de Yatırımlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi, İsabeyli'de Yatırımlarını Sürdürüyor

Nazilli Belediyesi, İsabeyli\'de Yatırımlarını Sürdürüyor

Nazilli Belediyesi’nin İsabeyli Mahallesi’nde başlattığı parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

27.07.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi'nin İsabeyli Mahallesi'nde başlattığı parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Vatandaşların toz ve çamur derdinden kurtulduğunu söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Kısıtlı imkanlarımıza rağmen vatandaşın her talebine koşmaya çalışıyoruz" dedi.

Büyükşehir Yasası ile belde statüsünden mahalle statüsüne getirilen İsabeyli, ilçe belediyesinin başlattığı çalışmalarla modern bir görünümüme kavuştu. Mahalledeki 1304 ve 1306 nolu sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü'nün parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir, Daire Müdürleri ve İsabeyli Mahallesi Muhtarı Birkan Şen ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"YOL MEDENİYETTİR, DEĞİŞİM VE GELİŞİMİ İFADE EDER"

İsabeyli'nin üniversiteyle büyük gelişme gösteren bir mahalle olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, kısıtlı imkanlarına rağmen vatandaşın her talebini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. "Yol medeniyettir" diyen Alıcık, "Neredeyse Nazilli ile birleşmiş olan mahallemizde bu güne kadar pek çok çalışmalar yaptık. Bu mahallemizde yeni yerleşim alanları da oldukça fazla durumda. Mahalle merkezindeki tüm sokak ve caddelerde yol yenileme yapım çalışmaları yaparak vatandaşı toz ve çamurdan kurtarmış olduk. İsabeyli Mahallesi Natura Park Sitesi etrafındaki belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilmiş parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Unutmayalım ki "Yol demek medeniyet demektir' Çünkü değişim ve gelişimi ifade eder" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi, İsabeyli'de Yatırımlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement