Nazilli Belediyespor'da Ertem'den İtiraf - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor'da Ertem'den İtiraf

Nazilli Belediyespor\'da Ertem\'den İtiraf

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Hatayspor'a 1-0 yenilen Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, tribüne gönderilmesi konusunda, "Kendimi bilerek oyundan attırdım" dedi.

13.10.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Hatayspor'a 1-0 yenilen Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, tribüne gönderilmesi konusunda, "Kendimi bilerek oyundan attırdım" dedi.

Ahmet Kazım Ertem, "Maç esnasında futbolcularımızdan oyundan atılması gerekenler vardı. İlk yarıda Abdullah, ikinci yarıda Mehmet Öztonga kırmızı kart görebilirdi. Ama hakem insiyatif kullandı" diye konuştu. Maçın 56'ncı dakikasında yapılan faulde sinirlerin gerildiğini söyleyen Ertem, şöyle devam etti:

"Futbolcularıma kart çıkabilirdi. Ben de kargaşa yaratarak hakeme itiraz ettim ve saha dışına gönderildim. Futbolcularım için kendimi feda ettim."

Hatayspor karşısında kötü bir futbol sergilediklerini de belirteren Ertem, "Oyuna hakim olamadık. Rakibin organize atakları karşısında çaresiz kaldık. Yenilgi kaçınılmaz oldu. Ligin çok başındayız. Yenilgiyi telafi edeceğiz" yorumunu yaptı. - Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor'da Ertem'den İtiraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement