Nazilli Belediyespor'da Liderlik Sevinci - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'da Liderlik Sevinci

Teknik direktör Ertem: "Gurubumuzun namağlup takımlarından İnegölsporu yendiğimiz için bütün futbolcularımı kutluyorum"

02.10.2014 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin namağlup takımı İnegölspor'u yenerek liderliğini korumanın sevinci yaşanıyor.

"Çifte bayram" sevinci yaşadıklarını belirten Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, güçlü bir rakibi yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. Ertem, maçın her iki takım için de çok önem taşıdığını, zor da olsa kazanmayı bildiklerini ifade etti.

Oyuncularının maçı kazanma arzusunun üst seviyede olmasının galip gelmelerinde etkin rol oynadığını kaydeden Ertem şunları söyledi:

"Zorlu bir rakibimizi sahamızdan puansız gönderdik. Maçta ilk 15 dakika üstün olan taraftık. Daha sonra rakibimiz oyunda dengeyi kurdu ve bize zor anlar yaşattı. İlk yarıyı gol yemeden kapattık. Ama  ikinci yarıda fizik üstünlüğümüzü ortaya koyduk, daha coşkulu bir oyun sergiledik. Rakibimize baskı altına aldık golü de bulduk. Tabi ki golden sonra savunmamız alan daraltması yapıp rakiplerimizi kalemizden uzak tuttu. Rakiplerimize pozisyon vermedi. Gurubumuzun namağlup takımlarından İnegölspor'u yendiğimiz için bütün futbolcularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza ilerleyen haftalarda daha güçlü bir Nazillispor izleteceğiz." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'da Liderlik Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement