Nazilli Belediyespor Saffet Gurur Yazar ile Anlaşma İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Saffet Gurur Yazar ile Anlaşma İmzaladı

Nazilli Belediyespor Saffet Gurur Yazar ile Anlaşma İmzaladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, stoper Saffet Gurur Yazar ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

18.07.2014 09:39  Güncelleme: 09:46

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor stoper Saffet Gurur Yazar ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Başarılı defans oyuncusunun transferinin ardından sezon kadrosunun neredeyse hazır olduğunu ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Erkoç; "Başarılı defans oyuncusu Saffet Gurur Yazar ile 2 yıllık anlaşmaya vardık. Tecrübeli oyuncumuzun savunmamıza güç katacağına inancımız tamdır" dedi.

1987 doğumlu başarılı stoper Saffet Gurur Yazar, futbola 1999 yılında Karşıyaka'da başladı. İlk transferini 2001 yılında amatör olarak Bostanlıspor'a yapan Yazar, yarım sezon sonra tekrar Karşıyakaspor'a amatör transferini yaptı. 2005 yılında Profesyonel imzayı Karşıyakaspor'a atan başarılı futbolcu, 12 yıl Karşıyaka'nın çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. 2011 yılında Samsunspor'a transfer olan Saffet Gurur Yazar, 2013 yılında yeniden Karşıyaka'ya dönerek yarım sezon top koşturan Yazar, ardından Altayspor'a transfer olarak bir sezonda siyah-beyazlı formayı giymişti. A-2 Milli formayı 3 kez terleten ve 1 gol atan başarılı stoper, U21 liginde 3 maç, Türkiye Kupası'nda 9 maç, 2. Lig'de 19 maçta 1 gol ve PTT 1. Lig'de 86 maçta 6 gol atan Yazar, Süper Lig'de de 1 maçta görev aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Saffet Gurur Yazar ile Anlaşma İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement