Nazilli Belediyespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor'da Transfer Çalışmaları

Kulüp Başkanı Özkat: "Anlaşma sağladığımız oyuncular var. İnşallah bu arkadaşlarımızla bu hafta içinde sözleşme imzalayacağız"

02.01.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurittin Özkat, transfer çalışmalarında son aşama gelindiğini belirterek, anlaşma sağladıkları oyuncularla önümüzdeki hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Transfer çalışmalarına ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulunan Özkat, "Transfer komitemizde transfer çalışmalarında son aşamaya gelindi. Anlaşma sağladığımız oyuncular var. İnşallah bu arkadaşlarımızla bu hafta içinde sözleşme imzalayacağız" dedi.

Nazilli Belediyespor olarak sınırlı bütçe ile faydalı olabilecek genç oyuncuları renklerine bağlamak istediklerini ifade eden Özkat, Balıkesirspor'da forma giyen Muğdat'ın istemesi halinde transfer edebileceklerini kaydetti.

Öte yandan ligin ikinci yarısı için kendi tesislerinde antrenmanlara başlayan siyah beyazlılar, hafta sonunda Turgutluspor ile hazırlık maçı yapacağı bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement