Nazilli Belediyespor-Göztepe Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor-Göztepe Maçından Notlar

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu geçen hafta ilen eden Göztepe, kupasına Nazilli Belediyespor deplasmanında kavuştu.

03.05.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu geçen hafta ilen eden Göztepe, kupasına Nazilli Belediyespor deplasmanında kavuştu. Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Başkanvekili Arif Koşar, yeni dizayn edilen kupayı karşılaşma öncesi kaptan Ertuğrul'a verirken, statta büyük coşku yaşandı. Başkan Mehmet Sepil de kupa törenine katılarak oyuncuların mutluluğuna ortak oldu. Sarı kırmızılı futbolcular şampiyonluk kupasıyla tüm tribünleri selamladı.

Göztepe'yi tarihi günde yaklaşık 2000 bin taraftarı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1200 sarı kırmızılı taraftar kapalı, 800 kadarı da açık tribünde yer aldı. Play off iddiasını son haftaya kadar sürdüren ev sahibi Nazilli Belediyespor'u da 1000 taraftarı destekledi.

İki takım taraftarları arasında ise centilmenlik rüzgarları esti. Maçtan önce stat dışında kol kola gezen futbolseverler, birlikte Göz-Göz ve Naz-Naz çekti. Göztepe ve Nazilli Belediyespor'un logolarının basılı olduğu atkıyı takan seyirciler şampiyon Göztepe'yi bağrına bastı.

Nazilli Belediyesporlu futbolcular, ellerinde karanfillerle tünelin iki yanına sıralanarak geçen hafta şampiyonluğu garantileyen rakiplerini sahaya çıkarken alkışlarla karşıladılar. Siyah beyazlıların bu jesti tribünlerden büyük alkış alırken, Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat da Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e çiçek vererek kutladı. Göztepeli futbolcular şampiyonluk kupasıyla Nazilli Belediyespor tribünlerini de selamlamayı ihmal etmedi. İki takım el ele tribünlere giderek güzel görüntüler ortaya koydu.

Açık tribünde oturan bir grup Göztepeli taraftarlar, karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala sahaya girerek kapalı tribüne geçmek istedi. Bir anda tribünden atlayıp karşı tarafa koşan sarı kırmızılılara güvenlik güçleri müdahale etti. Ancak taraftarların büyük bölümü kapalı tribüne ulaşmayı başardı.

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, Nazilli Belediyespor'la oynanan sezonun son müsabakasında yedek ağırlıklı kadro tercih etti. Kaleyi bu sezon ilk kez Egemen'e teslim eden tecrübeli teknik adam, genelde kulübede şans bekleyen Tahir, Tolga, Hasan Küçcük, Serdar ve Burak gibi oyuncuları 11'e koydu. As kadrodan ise Halil, İsa, Erkan, Fatih ve Emre görev yaptı. - Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor-Göztepe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement