Nazilli Belediyespor, Sofu'ya Duacı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor, Sofu'ya Duacı

Nazilli Belediyespor, Sofu\'ya Duacı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da Bugsaşspor deplasmanında kazanılan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

01.04.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da Bugsaşspor deplasmanında kazanılan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin Sportif Direktörü Orhan İbiş, kazanılan 3 puanda oyuncuların müthiş bir gayret gösterdiğini ifade ederken, kaleci Sofu'nun maç 0-0'ken kurtardığı penaltıya, ve çıkardığı net pozisyonlara dikkat çekti.

Bugsaşspor karşısında kazandıkları 3 puanla, önemli bir avantaj kazandıklarını belirten İbiş, "Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Oyuncularımız mükemmel bir mücadele sergiledi. Sonuna kadar galibiyeti hak ettik ve kazandık" dedi.

Kaleci Sofu'nun mükemmel bir oyun ortaya koyduğunu anlatan İbiş, "Sofu, kurtardığı penaltının yanı sıra dört dörtlük oynadı. Beş net pozisyon çıkardı. Artık kritik haftalardayız. Takım olarak çıkışımızı sürdürmeliyiz" diye konuştu.

Hafta sonunda grup lideri Altınordu'yu ağırlayacaklarını belirten İbiş, zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlayacaklarını kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor, Sofu'ya Duacı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement