Nazilli'de Hız Tutkunlarının Yarışı Kazayla Sonuçladı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Hız Tutkunlarının Yarışı Kazayla Sonuçladı

Nazilli\'de Hız Tutkunlarının Yarışı Kazayla Sonuçladı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 motosiklet sürücüsü yarışırken seyir halindeki otomobile çarptı.

12.06.2015 18:54

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 motosiklet sürücüsü yarışırken seyir halindeki otomobile çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Nazilli Merkez Sümer Mahallesi Beşeylül Caddesi ile 445 sokağın birleştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre iki motosiklet sürücüsü Berkay A. (17) ile Ali K. (15) motosikletleriyle yarışırken Beşeylül Caddesinde seyir halinde giden Gencay Yavuz yönetimindeki 06 TAV 43 plakalı otobile hızla çarptı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Berkay A. (17) ve beraberindeki yolcu Hamza D. (15), diğer motosiklet sürücüsü Ali K. (15) ve beraberindeki yolcu Yaşar Ö. (15) ile otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Tüter (82) yaralandı. Olaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, yaralıları Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından 2 motosiklet sürücü ve beraberindeki iki yolcunun aşırı kan kaybettiği belirtilirken, otomobilde yaralı olarak bulunan yolcu Mehmet Tüter'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Hız Tutkunlarının Yarışı Kazayla Sonuçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement