Nazilli'de Mezarlıklar Bakıma Alındı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Mezarlıklar Bakıma Alındı

Nazilli\'de Mezarlıklar Bakıma Alındı

Nazilli Belediyesi, ilçeye bağlı 62 mahalle ile merkezdeki mezarlıklarda Ramazan ayına hazırlık için temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.

25.05.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi, ilçeye bağlı 62 mahalle ile merkezdeki mezarlıklarda Ramazan ayına hazırlık için temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Temizlik ve Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle ve aynı zamanda yaz mevsimine girilmesi nedeni ile mezarlıklarda temizlik, bakım çalışması başlattı. Nazilli Merkezde ve mahallelerde rutini olarak yapılan mezarlık temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince de mezarlık içindeki bozuk yollar yenilenip toprak olan yollarına da parke taşı döşemesi yapılıyor.

Vatandaşın yapılan çalışmalar ile daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "İçinde bulunduğumuz mübarek üç aylar ve yaklaşan Ramazan ayı öncesi Nazilli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik işleri Müdürlüğümüz ortaklaşa yürütmüş olduğu çalışmalarla Nazilli ve çevre mahallelerde bulunan tüm mezarlıkların temizliğini gerçekleştiriyoruz. Yaz aylarının gelmesi ile mezarlık içerisinde kurumaya başlayan otlar da biçiliyor. Bunun yanında mezarlık içinde bozuk olan yollar Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenirken toprak olan yolları da parke taşı döşemesi yapıyor. Mezarlıklar temiz ve düzenli olması gereken yerlerdir. Her gün yüzlerce insanımızın ziyaret etmektedir. İşte bu yüzden çalışmalarımız bütün detayları ile devam ediyor. Çalışmalarımızı Ramazan Bayramına kadar yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Mezarlıklar Bakıma Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement