Nazilli'de Trafik Kazası: 3 Yaralı. - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Trafik Kazası: 3 Yaralı.

Nazilli\'de Trafik Kazası: 3 Yaralı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

08.06.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İsabeyli Atatürk Bulvarı'ndan Aydın'a seyir halinde olan Servet Yıldırım (29) yönetimindeki 35 DNK 56 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Aytunç Akkuzu yönetimindeki 09 RT 355 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Kazanın şiddeti ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Servet Yıldırım, yaklaşık 60 metre ileride park halindeki Sabri Yargucu'ya ait 35 JBL 49 plakalı otomobile çarparak devrildi.

Araçtaki yolcular camlardan dışarıya çıkarken çevredekilerin yardımı ile düzeltilen otomobildeki yaralı sürücü Servet Yıldırım ise olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi AFAD ve 112 Acil Servis ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartıldı.

Yaralanan sürücü Servet Yıldırım ile yolcular Zabit Balı (47) ve Hüseyin Toker (46) ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tedaviye alınan yaralılardan Zabit Balı'nın kopan sağ kulağı bir süre sonra bulunarak hastaneye götürüldü. Sol kulağı da yırtılan Balı'nın ameliyatın ardından her iki kulağının da dikildiği belirtildi.

Yapılan kontrolde kamyonet şoförü Akkuzu'nun 1.38 promil alkollü olduğu  bildirildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Trafik Kazası: 3 Yaralı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement