Nazilli'de Üst Yapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Üst Yapı Çalışmaları

Nazilli\'de Üst Yapı Çalışmaları

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce şiddetli sağanak yağışla birlikte evlerin su bastığı Sümer Mahallesi 411 Sokakta kota yükseltme çalışması yapılıyor.

23.12.2014 10:10  Güncelleme: 10:38

azilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce şiddetli sağanak yağışla birlikte evlerin su bastığı Sümer Mahallesi 411 Sokakta kota yükseltme çalışması yapılıyor.

411 sokağın bağlandığı 34 sokağın seviyesinin yüksek olması nedeni ile şiddetli yağışlarda 411 sokak içerisinde biriken suyun akma meyili bulunmayışından dolayı sık sık evlerine su basma sıkıntısı yaşan mahalle sakinleri artık sıkıntılarından kurtuluyor. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık söz konusu mahalleye giderek sorunu yerinde inceleyip Mahalle sakinleri ile de görüşmesinden sonra sorunun en kısa süreçte çözümlenmesi talimatını vermişti. Gerekli ön çalışmaların yapılmasının ardından Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sümer Mahallesi 411 sokakta kota yükseltme çalışması başlattı. 5 metre genişliğindeki 100 metre uzunluğundaki yolda başlayan çalışmalarda yol seviyesi 411 sokağın bağlandığı yol olan 34 sokak seviyesine getirilerek yükseltildi. Seviyenin yükseltilmesi için öncelikle yola dolgu yapılarak stabilizesi yapıldıktan sonra yağmur tahliye ızgaraları da aynı seviyeye yerleştirildi. Sokakta özellikle evlerin giriş kapı önlerine yağmur suyunun girmesini önleyecek yükseklikte bordürlerin set olarak konulmasından sonra parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Üst Yapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement