Nazilli'de Zarar Gören Köprüler Tamir Edildi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Zarar Gören Köprüler Tamir Edildi

Nazilli\'de Zarar Gören Köprüler Tamir Edildi

Nazilli’nin ortasından geçen Dereköy çayı üzerinde daha önce belirli aralıklar ile yapılan ve kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilen 6 adet asma yaya köprü Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince onarıldı.

18.09.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'nin ortasından geçen Dereköy çayı üzerinde daha önce belirli aralıklar ile yapılan ve kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilen 6 adet asma yaya köprü Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince onarıldı.

Nazilli Belediyesi tarafından Nazilli'nin ortasından geçen Dereköy çayı üzerinde daha önce belirli aralıklar ile yapılan 6 adet asma yaya köprülerinde tadilat yapıldı. Dereköy çayı üzerinde yapılan 17 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde çelik profil karkaslı, korkulukları da dahil ahşap kaplamalı köprülerin korkuluk ve köprü üzerlerindeki kırılmış sökülmüş olan eksik tahta ve korkuluk sütunları yeniden takıldı. Vatandaşların kullanımından kaynaklanan eksik tahta ve korkuluk sütunlarının yerine yenilerinin takılmasından sora kontrol için asma köprülerde incelemede bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık vatandaşların daha dikkatli olması konusunda uyarırken sitemlerde bulundu.

Henüz yapımlarının çok kısa bir süreç öncesi tamamlanmış olmasına rağmen bilerek ya da bilmeyerek verilen zararlar ile insanların aslında kendilerine zarar verdiklerini belirten Başkan Alıcık, "Yapımları yıl içerisinde tamamlanmış olan bu köprülerimiz vatandaşlarımız tarafından bilerek yada bilmeyerek zarara uğramış, uğratılmıştır. İnsanoğlu aslında her kötülüğü kendi kendine yapmaktadır. Hor kullandığı dikkatsiz kullandığı ya da özellikle zarar verdiği bu yapılarımıza değil aslında kendine zarar vermektedir. Köprülerin korkuluk ve köprü üzerlerindeki kırılmış sökülmüş olan eksik tahta ve korkuluk sütunları yüzünden olası birçok kaza gerçekleşebilir. Kırık tattalar arasına ayak sıkışması ile ciddi yaralanmalar olabilir. Eksik korkuluklar yüzünden Allah korusun ki böyle bir şeyi asla istemeyiz çocuklarımız düşebilir ve hayati tehlikeler oluşturabilir. Maddi zararın ötesinde insan hayatını tehlikeye atmanın ne anlamı var. Özellikle vatandaşlarımızdan rica ediyor ve sitemlerimi iletiyorum. Devletin malına, Nazilli'mizin değerlerine zarar vermek yerine koruyup kollayalım. Temiz kullanalım kullanmayanları uyaralım" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Zarar Gören Köprüler Tamir Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement