Nazilli Devlet Hastanesi Atatürk'ü Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Devlet Hastanesi Atatürk'ü Unutmadı

Nazilli Devlet Hastanesi Atatürk\'ü Unutmadı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77 yıldönümünde Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenen etkinlik ile anıldı.

10.11.2015 15:55

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77 yıldönümünde Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenen etkinlik ile anıldı.

Nazilli Devlet Hastanesinde İdari Giriş bölümünde bulunan Atatürk Köşesinin yanında Hastanede görev yapan başta Hastane Başhekimi ve Yöneticisi Uzm. Dr. Şafak Çalışkan başta olmak üzere Hastane yöneticileri, tüm doktorlar ve sağlık çalışanları ile hastanede değişik bölümlerde görev yapan çalışanlar bir araya geldiler.

Hastanenin Halkla İlişkiler bölümünde görev yapan Derya Gülseven, "Atatürk diyor ki 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Özgürlük ve bağımsızlık benim karekterimdir. Ben yapabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. O halde ya istiklal, ya ölüm' Bu gün vatanımızın kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Atatürk'ün edebiyete intikalinin 77 yıl dönümünü saygı ve minnetle anmak için burada toplanmış bulunuyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Devlet Hastanesi Atatürk'ü Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement