Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Tamamlanan Projeleri İnceledi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Tamamlanan Projeleri İnceledi

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Tamamlanan Projeleri İnceledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe merkezinde yapımları devam etmekte olan ve yapımları tamamlanan projeleri yerlerinde inceledi.

10.11.2015 17:05  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçe merkezinde yapımları devam etmekte olan ve yapımları tamamlanan projeleri yerlerinde inceleyerek Belediye Başkan Yardımcıları ve sorumlu daire müdürlerinden bilgi aldı.

Başkan Alıcık, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur, Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat, Etüt ve Proje Müdürü Bahadır Çimen, Özel Kalem Müdür Engin Tulumbacı ile İmar ve Şehircilik Müdürü Koray Öden eşliğinde son rötuşların yapıldığı Hangarlar, Dereköyü Çayı kenarı yürüyüş yolu, Eğriboyun Mezarlığı, Kemer Evleri-2 önü park çalışması ve Sinan Dede Türbesi 'ni gezerek yapılan son çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. İnceleme sırasında son detayların yapıldığı çalışmaları en ince ayrıntılarına kadar tamamlayarak halkın hizmetine sunma gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarının tamamladığı hangarlarda 120 araçlık park yerinin yapımını da tamamladık. Hangarların sadece çevresinde ufak tefek yapılacak peyzaj çalışmaları kaldı. Onu da önümüzdeki günler içinde tamamlayacağız. Öte yandan kuzey kısmından Topandağ eteklerine kadar 16 bin metre karelik alanda genişletme çalışmaları yapılan Eğriboyun Mezarlığında defin işlemleri bile gerçekleştirildi. Bunun yanında Kemer Evleri-2 önü park çalışması ve geçtiğimiz yaz ayları içerisinde yenileme çalışmalarını başlattığımız Sinan Dede Türbesi'nde de çok küçük detaylar kaldı ki önümüzdeki birkaç haftaya kadar tamamen bitmiş olacak" dedi.

Dereköy Çayının kenar duvarları ve zeminin betonlanması ile ıslah çalışmalarının tamamlanmasının ardından genişliği kurtaran güzergahlarda bisiklet ve yürüyüş yolu, kurtarmayan kısımlarda da rahatlatılmış yol çalışmalarının yapıldığı, Devlet karayolu üzerinden başlayıp Pınarbaşı mahallesi sonuna kadar yaklaşık 3 km'lik bölümdeki devam eden ve tamamlanmış çalışmaları da inceleyen Başkan Alıcık Nazilli'yi daha sorunsuz daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Islah çalışmalarından sora Dereköy çayı üzerindeki küçüklü büyüklü köprülerin bir kısmının yenilendiğini bir kısmında da tadilat çalışmaları yapılarak düzeltildiğini hatırlatan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Devlet karayolu üzerinden başlayıp Pınarbaşı mahallesi sonuna kadar yaklaşık 3 km'lik bölümde çayın iki tarafında bulunan mevcut yollarda çay kenarına dolgu yapılarak yollar 7 şer metre genişletildi. Dolgu yapılarak genişletilen bu güzergah üzerinde genişliği kurtaran bölümlerinde yürüyüş ve bisiklet yolu kurtarmayan bölümlerinde de rahatlatılmış yol yapıldı. Yol yapımında bu güne kadar yolun yüzde 80 lik kısmı tamamlanmış olup yüzde 20 lik kısmında halen çalışmalar devam ediyor. Tamamlanmış olan yolların kenar kısımları ile bisiklet ve yürüyüş yolu olarak düzenlemesi yeşillendirme çalışmaları Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılarak belirli aralıklar ile oturma gurupları yerleştirildi. Işıklandırmaları da tamamlanan Dereköy Çayı kenarı yollarında Pınarbaşı mahallesi sonuna kadar kalan son 800 metrelik yolda çalışmalar devam ediyor. Buradaki çalışmalarımızda önümüzdeki günler içinde sona erecek ve Dereköy Çayı güzergahı yepyeni hali ile halkımızın hizmetine sunulacak" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Tamamlanan Projeleri İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Konyalı: Konyalı bir daki seçimlerde tamamen biteceksiniz ilk önce boş işlerle uğraşcagınıza fabrikalar açında millet dışarılara çalışmaya gitmesinler sayın Başbakan 1 0 Yanıtla

Advertisement