Nazilli Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Sevinç Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Sevinç Yaşanıyor

Nazilli Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Sevinç Yaşanıyor

Nazilli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından Fatma Yılmaz, Aydın Büyükşehir Belediyesinde çalışmaya başladı.

13.08.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarından Fatma Yılmaz, Aydın Büyükşehir Belediyesinde çalışmaya başladı.

Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi olmakta olan danışanlardan Fatma Yılmaz azmi sayesinde 2 yıllık Meslek Yüksek Okulunu bitirerek diplomasını aldı. Ardından da Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarından hemşire Leyla Arıcan'ın yardım ve destekleri ile KPS sınavlarına katılarak başarılı oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesinde Basın ve Halkla ilişkiler bölümünde çalışmaya başladı.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ferah Arslan ve kendisinin yetişmesinde yardımcı olan hemşire Leyla Arıcan Aydın Büyükşehir Belediyesine giderek yeni göreve başlayan danışanları Fatma Yılmaz'a ziyarette bulunarak pastalı kutlamada bulundular. Kutlama da Fatma Yılmaz'ın mesai arkadaşları da hazır bulundular.

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Selma Özcan, "Bünyemizde bulunan TRSM'de yetişen ve tedavileri devam eden danışanlarımızın başarılı olmaları bizleri oldukça sevindiriyor. Yine Nazilli'de bulunan Devlet Hastanemiz bünyesindeki TRSM'de bulunan danışanlarımızdan Fatma Yılmaz'ın KPS sınavlarında üstün başarı göstererek sınavı kazanıp Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler bölümünde çalışmaya başlaması bizleri oldukça sevindirmiştir" dedi.

Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde 146 danışana sağlık hizmeti verilmekte olduğu belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde Sevinç Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement