Yatılı Okulda Kız Öğrenciye Taciz! - Son Dakika
Güncel

Yatılı Okulda Kız Öğrenciye Taciz!

Yatılı Okulda Kız Öğrenciye Taciz!

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki yatılı bir lisede okuyan kız öğrencilerden 15 yaşındaki N.A.'yı taciz ettiği öne sürülen müdür yardımcısı O.Ş. açığa alındı.

29.04.2016 16:26  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'ndeki yatılı bir lisenin müdür yardımcısı O.Ş.'nin iddiaya göre, yatılı okuyan kız öğrencilerden 15 yaşındaki N.A.'yı taciz ettiği öne sürüldü. Şikayet üzerine gözaltına alınan O.Ş., sevk edildiği adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin talimatıyla açığa alındı.

İzmirli 9'uncu sınıf öğrencisi N.A., iddiaya göre, yatılı okuduğu lisede müdür yardımcısı olan evli ve bir çocuk babası O.Ş.'nin uzun zamandır kendisini odasına çağırarak sözleriyle taciz ettiğini ailesine anlattı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN TALİMATI İLE AÇIĞA ALINDI

Bunun üzerine N.A.'nın ailesi, Cumhuriyet Savcılığına şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında O.Ş., 8 Nisan'da polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Konudan haberdar olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü de konuyla ilgili idari soruşturma başlattı. N.A. açığa alındı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Müdür yardımcısı tarafından taciz edildiğini iddia eden N.A'nın 14 Şubat 2015 tarihinde sosyal medyadaki kişisel profilinde yazdığı "Tecavüzü ya da Tacizi önlemenin yolu; Kızını kapalı giyinmeye zorlamak değil, Oğlunu Sapık yetiştirmemektir" paylaşımı dikkat çekti.

O ANLARI TELEFONUNA KAYDETTİ

Müdür yardımcısı O.Ş.'nin tacize uğradığı öne sürülen N.A.'nın odada yaşananları kaydettiği de belirtildi. O.Ş.'nin önlem için odaya gelişinde telefonunu alması üzerine bir arkadaşından ödünç aldığı cep telefonuyla kayıt gerçekleştirdiği öne sürülen N.A.'nın sözlü tacizi kaydettiği belirtildi. Öte yandan okulun yatılı bölümünde yarısı kız toplam 135 öğrencinin eğim gördüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yatılı Okulda Kız Öğrenciye Taciz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ABBAS YOLCU: bu cirkef olaylar akp,nin sonunu getirecge benziyor.. 14 10 Yanıtla
  • .: Bakan 1 kereden bisey olmaz dese mahkemeler ceza vermese boyle olur ne beklersinki turkiyeden 10 3 Yanıtla
  • ADD-1881-1938: Kizin paylasimi iyi guzel hak veriyorumda birde kizlar tahrikkar giyinip suslenip erkegi costurucu parfum surmeyip mesaj ve umit verici sekilde kiritmadan yururlerse herhalde hicbir erkegin sozlu ve fiili tacizine maruz kalmazlar sanirim.... 6 4 Yanıtla
  • Bbbbbbbbbb: Bir kere den bir şey olmaz diyenler son dakika haberleri den 3 taciz haber var 3 7 Yanıtla
  • Yorumcu: Asıl kadınlar erkekleri taciz ediyor. Yeter artık be!!! 4 6 Yanıtla
  • Ak Gençlik: Bir kereden bişey olmaz. 4 3 Yanıtla
  • 2828: ya ne oldu bu erkeklere cocuklara goz dikiyorlar bu sapiklarin yuzunden tum erkeklere gicik olmaya basladim Allah cocuklara goz dikenlerin başına versin 4 2 Yanıtla
  • 1ol: Idam edilsin alcaklar...ben de dahil ( eger yapiyorsam boyle pislik).... 5 1 Yanıtla
  • Adalet: Ne oluyor bu ülkeye davaların kimisi gercek kimisi iftira her önüne gelen ögrenci şikayet ediyor bu kadar bu olaylar gündemdeyken halen egitmenlerin bunları yapmadı inandırıcımı 0 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement