Nba Kupası İstanbul'da - Son Dakika
Spor

Nba Kupası İstanbul'da

NBA Global Games kapsamında 11 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek San Antonio Spurs- Fenerbahçe Ülker karşılaşması öncesinde San Antonio Spurs şampiyonluk kupası ‘Larry O'Brien’ İstanbul'un tarihi mekanlarını dolaştı.

04.10.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'in son şampiyonu San Antonio Spurs'un kupasını görmek isteyen NBA hayranları 5-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Marmara Forum'da düzenlenecek interaktif ‘Taraftar Etkinliği’ne katılarak NBA ile eğlenceli bir gün geçirme şansını yakalayacak.

2014 NBA Şampiyonu San Antonio Spurs ve Türkiye Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Ülker’in karşı karşıya geleceği NBA Global Games 2014 İstanbul biletleri http://www.biletix.com/etkinlik/RBNBA/TURKIYE/tr adresinden satın alınabiliyor.

LARRY O'BRIEN KUPASI HAKKINDA

· Larry O'Brien Kupası NBA Finalleri'ni kazanan takıma verilmektedir. Kupa Tiffany & Co. tarafından tasarlanmış ve 16 Mayıs 1977 tarihinde görücüye çıkarılmıştır. Kupanın adı 1977'den 1984'e kadar Dünya Şampiyonası Kupası'ydı. 1984 yılında NBA Başkanlığı görevini David Stern'ün devralmasıyla birlikte, kupanın adı bir önceki Başkan olan Larry O'Brien'a ithafen değiştirilmiştir (üçüncü başkan, 1975 - 1984 yılları arasında görev yapmıştır).

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nba Kupası İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement