Nebioğlu'na Aile Sağlık Merkezi - Son Dakika
Yerel

Nebioğlu'na Aile Sağlık Merkezi

ZONGULDAK (AA) – Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, beldeye aile sağlık merkezinin açılması için çalışmaların başladığını bildirdi.

26.03.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK (AA) – Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, beldeye aile sağlık merkezinin açılması için çalışmaların başladığını bildirdi.

Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nebioğlu'nun Çaycuma'da sağlık merkezi olmayan tek belde olduğunu belirtti.

Merkezin açılması için Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'ne müracaat ettiklerini ifade eden Aydoğan, şunları söyledi:

"Sağlık hizmetleri 1980 yıllarında yapılmış olan mülkiyeti belediyemize ait köy konağı binasında yürütülmekteydi. Binanın çok eski ve kullanıma elverişli olmaması nedeniyle hizmet sunumunda zaman zaman aksamalara neden oluyordu. Halk Sağlığı İl Müdürlüğümüze müracaat ederek aile sağlık merkezi yapılması için talepte bulunduk. Bu nedenle beldemize teknik ekibiyle gelen Halk Sağlığı İl Müdürümüz Sayın Dr. Yusuf Kaya, aile sağlık merkezinin yapılacağı alan üzerinde teknik çalışmalar yaparak 3 ya da 4 ay gibi bir zamanda gerekli yazışmaları yapıp, prefabrik olarak tek katlı aile sağlık merkezimin bu sene içinde tamamlanarak, hizmete girebileceği sinyalini vermiştir. 25 yıllık hayalimizin bu kadar kısa süre içinde hayata geçebilme ihtimalinin mutluluğunu yaşamaktayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nebioğlu'na Aile Sağlık Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement