Neymar'dan Çılgın Dans - Son Dakika
Spor

Neymar'dan Çılgın Dans

Neymar\'dan Çılgın Dans

Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar, soyunma odasında çılgınca dans etti.

05.02.2013 16:45  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya Serie A takımlarından Santos forması giyen Neymar da Silva futbolda olduğu kadar dans konusunda da becerikli olduğunu herkese ispat etti.

OLAYLARIN ADAMI NEYMAR

Brezilya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en iyi isim olarak gösterilen Neymar, aynı zamanda değişik saç modelleriyle tanınıyor. Genç yıldız saçlarına bu kadar önem verirken A takıma çıkan genç oyunculara da saçla alakalı ilginç bir 'şaka' yaptı!

Santos A takıma çıkan 3 genç oyuncu, ilk antrenman günlerinde Neymar'ın kurbanı oldu. Eline tıraş makinesini alan Neymar 3 oyuncunun da saçlarını kesti.

NEYMAR KİMDİR?

2003 yılında Santos alt yapısında futbola başlayan Neymar 2009 sezonun profesyonel oldu ve görev yapmaya başladı.

Neymar, 2010 sezonundaki performansıyla Manchester City, Inter, Real Madrid gibi birçok kulüplerin ilgisini çekmeye başladı. Başta Real Madrid ve Chelsea olmak üzere büyük kulüpler Neymar'ın temsilcisi Wagner Ribeiro ile görüşmelere başladı.

Chelsea'yi, genç yıldızı Neymar'ı ayartmaya çalışmakla suçlayan Santos, 30.000.000 £ dan aşağı bir teklif kabul etmediğini açıkladı. Neymar için çok ısrarlı olan Chelsea'nin yaptığı teklifin düşük olması sebebiyle transfer gerçekleşmedi.

Chelsea'nin yaptığı 17 milyon £ ilk teklifi yeterli bulmayan Santos, genç futbolcununsözleşmesindeki fesih bedeli olan 30 milyon £'da ısrarcı olmuştu. Siyah-beyazlı kulüp, teklifine olumsuz yanıt verilmesine rağmen Neymar'la görüşmeleri sürdüren Chelsea'yi de FIFA'ya şikayet etmekle tehdit etmişti.

Brezilya futbolunun efsane ismi Pelé ve eski takım arkadaşı Robinho ve Brezilya Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Mano Menezes de, Chelsea hakkında olumsuz görüş bildirdi. 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Neymar'dan Çılgın Dans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement