NGC ve AGC, Basın Mensubuna Yönelik Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Yerel

NGC ve AGC, Basın Mensubuna Yönelik Saldırıyı Kınadı

NGC ve AGC, Basın Mensubuna Yönelik Saldırıyı Kınadı

NGC Başkanı Ertan Çetiner ve AGC Nazilli Şube Başkanı Metin Özden, ortak bir basın açıklaması yaparak basın mensubuna yönelik saldırıyı kınadı.

14.04.2016 14:57  Güncelleme: 15:17

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Ertan Çetiner ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Nazilli Şube Başkanı Metin Özden ortak bir basın açıklaması yaparak basın mensubuna yönelik saldırıyı kınadı.

Çetiner ve Özden'in yaptığı ortak basın açıklamasında; "Her yıl Basın Bayramında ve Çalışan Gazeteciler Gününde, tekrar yaşanmaması umuduyla temennide bulunduğumuz gazeteci meslektaşlarımıza yönelik yapılan çirkin saldırıların bir yenisi daha yaşandı. Nazilli'nin Arslanlı Mahallesinde gece saat 02: 00 sıralarında intihara teşebbüs eden kişiyi görüntülemek isterken meslektaşımız çirkin bir saldırıya maruz kaldı. Görevleri haber yapmak olan arkadaşlarımıza yönelik yapılan bu tür saldırıları kınadığımızı, artık son bulması temennimizi bir kez daha ifade ederken, saldırıya maruz kalan meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifaderine yer verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel NGC ve AGC, Basın Mensubuna Yönelik Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement