Nıke 6 Kişiye Sneıjder ile Tanışma Şansı Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Nıke 6 Kişiye Sneıjder ile Tanışma Şansı Sunuyor

Nıke 6 Kişiye Sneıjder ile Tanışma Şansı Sunuyor

Nike, İstinye Park mağazasını ziyaret ederek yeni kramponu Hypervenom'u test eden kişiler arasından seçilecek 6 kişiyi 1 Ağustos'ta düzenlenecek Hypervenom tanıtım toplantısına davet edecek.

27.07.2013 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HYPERVENOM DENEYİMİNİ YAŞA 6 ŞANSLI KİŞİDEN BİRİ OL

Şanslı futbolseverler bu toplantıda Wesley Sneijder ile tanışma şansını yakalayacaklar.

Nike, 1 Ağustos Perşembe günü Wesley Sneijder'ın katılımıyla düzenleyeceği ve yeni kramponu Hypervenom'u tanıtacağı basın toplantısı öncesinde İstinye Park'ta futbolseverlerin katılımına yönelik bir etkinlik düzenliyor.

29-31 Temmuz tarihleri arasında Nike'ın İstinye Park mağazasına giden futbol severler yine İstinye Park'ın otoparkında kurulan özel alanda Hypervenom kramponu test etme ve İstanbul'un en hızlı Hypervenom oyuncusu olma fırsatını yakalayacaklar. 29 Temmuz Pazartesi günü saat 12.00 itibariyle mağazaya gelen futbolseverler otoparkta oluşturulan Nike alanına giderek profesyonel Hypervenom antremanına katılabilecek. Antrenmanlar üç gün boyunca saat 12:00 ile 20:00 arasında yapılacak.

Katılımcılar antrenman süresine ve şut isabetlerine göre puanlanacak. En iyi puana sahip 6 katılımcı Wesley Sneijder ile birlikte yapılacak basın toplantısına katılma ve ünlü futbolcuyla tanışma şansına sahip olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nıke 6 Kişiye Sneıjder ile Tanışma Şansı Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement