Nike'tan Njr X Jordan Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

Nike'tan Njr X Jordan Koleksiyonu

Jordan ve Neymar Jr. Nike'ın yeni kramponunda buluştu. Nike ve Jordan işbirliğinin bir parçası olarak Neymar Jr. kendi performans ürününde Jumpman'a yer verecek olan ilk futbolcu olacak.

02.06.2016 16:17  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nike Football iki büyük ismi bir araya getiriyor. Michael Jordan ve Neymar Jr.; spor, ülke ve dillerin ötesine geçen ortak bir saygıyı paylaşıyor. Nike/Jordan işbirliğinin bir parçası olarak Neymar Jr. kendi performans ürününde Jumpman'a yer verecek olan ilk futbolcu olacak. Ayrıca Jordan Brand markası, dilin içine dikilmiş "Neymar" adı bulunan Jordan V Low'un Neymar edisyonunu sunacak.

NJR x Jordan Hypervenom kramponu ise Neymar Jr.ın favorisi olan Jordan V'nin ikonik ve ayakkabının ön tarafındaki savaşçı köpekbalığından ilham alıyor. Jordan V'nin yansıtıcı dili, dil kısmı olmayan Hypervenom'a koyu ve yansıtıcı bir Nike logosu şeklinde uyarlandı. Tüm üst kısmı yansıtıcı malzemeden üretilmiş olan Jordan V Low serisinin tüm Neymar Jr. modellerinde yansıtıcı detaylar kullanıldı.

Jordan'ın ikonik baskısı Hypervenom'un tabanlığında yeniden yorumlandı. Hypervenom ve Jumpan logoları ayakkabının alt kısmında kullanılıyor. Neymar Jr.'nin oğlunun baş harfleri ("DL") ve Brezilya bayrağının ikonu ise bağcıklarda yer alıyor.

Neymar Jr.ın Brezilya forma numarası olan 10, sol kramponun yan kısmında yer alıyor ve Neymar Jr.ın isteği üzerine 23 sayısı sağ kramponda kullanılarak Jordan'a duyulan bağlılık gösterilmiş. Her iki sayı da sporcular tarafından giyilen formaların yazılarında bulunuyor. Orta tabanlık ve ayakkabının kutusunda Jordan ve Neymar'ın logolarının bir kombinasyonu var ve kramponun taban kısmında özel olarak tasarlanmış bir Jumpman logosu görülüyor.

Hypervenom ve Jordan V'ye ek olarak, NJR x JORDAN koleksiyonu giyim ve futbol antrenman ayakkabısını da kapsıyor. Böylece, Jordan Brand ilk kez üyesi olmayan bir sporcu için tam bir koleksiyon hazırlamış oldu.

Neymar Jr. Ağustos ayında sahada ülkesi için ter dökerken NJR x JORDAN Hypervenom giyecek. NJR x JORDAN koleksiyonu, 1 Haziran'dan itibaren Nike Futbol uygulaması üzerinden tüketiciye ulaşırken, 3 Haziran'dan itibaren de Nike.com sitesi üzerinden satışa çıkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nike'tan Njr X Jordan Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement