Pixiee Fox Çizgi Film Karakterine Benzemek İçin Göz Nakli Yaptırdı - Son Dakika
Magazin

Pixiee Fox Çizgi Film Karakterine Benzemek İçin Göz Nakli Yaptırdı

Pixiee Fox Çizgi Film Karakterine Benzemek İçin Göz Nakli Yaptırdı

15 yaşındaki İsveçli model Pixiee Fox, çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzemek için göz protezi operasyonu geçirdi.

29.07.2016 15:29  Güncelleme: 15:42

Çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzemek için altı kaburgasını aldıran İsveçli model Pixiee Fox, şimdi de 'dönüşümünü' eksiksiz gerçekleştirmek için göz protezi operasyonu geçirdi.

17 KEZ BIÇAK ALTINA YATTI, 700 BİN TL HARCADI

İnce belli, geniş kalçalı, iri göğüslü, dolgun dudaklı olabilmek için 17 kez bıçak altına yatan ve bu uğurda yaklaşık 700 bin TL harcayan Fox, gözlerinin de çizgi film karakteri gibi görünmesi için bir kez daha operasyon geçirdi.

MAVİ OLAN GÖZLERİNİ YEŞİLE ÇEVİRDİ

Pixiee Fox, doğal rengi mavi olan gözlerini parlak yeşile döndürmek için Hindistan'ın yolunu tuttu.

25 yaşındaki kadın "Bu benim gençlik yıllarımdan beni çok istediğim bir şeydi. Gözlerimin farklı bir renkte olmasını istiyordum" diye konuştu.

PROTEZ GÖZ TAKILDI

İlk kez üç yıl önce göz renginin değşitirilebileceği operasyonları duyduğunu söyleyen Fox, bunu kesinlikle denemesi gerektiğini düşünmüş. Genç kadın "Gözlerimin yeni rengi deniz yeşili. Bu gerçekten uç noktada bir renk ve doğal olarak bulunabilmesi mümkün değil."

Pixee Fox'un her iki gözüne de lokal anesteziyle protez göz takıldı. Nisan'da operasyon geçiren Fox, kontrolleri için bir süre daha Yeni Delhi'de kaldı.

GÖRME KAYBI RİSKİ VAR

Genç kadın bu süreçte görme kaybı ya da enfeksiyon gibi riskleri de göz önüne aldı. Ancak bu tersliklerin hiçbiri gerçekleşmedi.


Son Dakika Magazin Pixiee Fox Çizgi Film Karakterine Benzemek İçin Göz Nakli Yaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement