Nuri: İkinci Yarı İçin Sabırsızlanıyorum - Son Dakika
Spor

Nuri: İkinci Yarı İçin Sabırsızlanıyorum

Nuri: İkinci Yarı İçin Sabırsızlanıyorum

Milli futbolcu Nuri Şahin, sakatlığı atlatmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

28.01.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakatlık belasından tamamen kurtulan Borussia Dortmund'un orta sahası Nuri Şahin, Bundesliga'da sezonun ikinci yarısının başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Eylül ayında sol dizinden ameliyat olan ve uzun süre sahalardan uzak kalan 26 yaşındaki futbolcu, Aralık ayında Bundesliga'daki Hertha Berlin maçında son dakikalarda sahaya girerken, Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht maçında ise 90 dakika görev alıp 1 de asist yapmıştı.

Türk yıldız, bu haftasonunda başlayacak ligin ikinci yarısını iple çektiğini ve yeniden takımına yardımcı olmaya başlamak istediğini söyledi.

Tecrübeli ortasaha futbolcusu şöyle konuştu:

"Ligin ilk yarısında 7 dakika oynadım ve uzun süreli sakatlığın ardından benim için yeni bir histi. Devre arası hazırlıkları benim için çok önemliydi. Yeniden fit duruma gelmem gerekiyordu.

Şimdi ikinci yarının başlaması için sabırsızlanıyorum. Tekrar sakatlanmaktan korkmuyorum aksine yeniden her gün antrenman yapabildiğim için gerçekten çok mutluyum. Koşabildiğim her dakika benim için bir hediye gibi."

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve ligin ikinci yarısında kümede kalmaya çalışacak olan takımının durumuyla da ilgili konuşan Nuri, "2014 yılı hepimiz için geride kaldı. Artık 2015'te neler yapabileceğimize odaklandık. Geçmişte olanlara takılmak profesyonelce bir yaklaşım olmaz." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Nuri: İkinci Yarı İçin Sabırsızlanıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement