Nuxe Huıle Prodıgıeuse Çok Amaçlı Kuru Yağ Mucizesi - Son Dakika
Güncel

Nuxe Huıle Prodıgıeuse Çok Amaçlı Kuru Yağ Mucizesi

Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ, %97,8 doğal içerikten oluşan, E vitaminiyle zenginleştirilmiş bir formüle sahip...

10.05.2014 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Doğadan Gelen Güzellik" sloganı ile harikalar yaratan dünyaca ünlü Fransız dermokozmetik markası NUXE'ün en sevilen ürünlerinden Huile Prodigieuse® içeriğindeki 6 değerli bitkisel yağ (Macadamia, Fındık, Hodan, Tatlı Badem, Kamelya, Sarı Kantaron) cildinizi ve saçlarınızı yağlı his bırakmadan besliyor, onarıyor, yumuşacık yapıyor.

Silikon, mineral yağ ve koruyucu madde içermeyen Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ'ın üst notalarında portakal çiçeği, turunç ve mirabelle eriği, orta notalarında gül, müge ve beyaz zambak, alt notalarında ise vanilya, sedir ve amber esansları bulunuyor. Feminen ve çekici kokusuyla da kullanım keyfi sunuyor.

Mükemmel bir yüz için
Yüz bakım kreminize, fondöteninize ya da BB kreminize karıştırarak kullandığınızda cildiniz doğal ışıltısına kavuşacak.

Pürüzsüz bacaklar için

Huile Prodigieuse Kuru Yağ güzel bir nemlendirmenin yanında bacaklarınıza pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlayacak. Bronz görüntüye ışıltı katacak.
Elektriklenmeyen yumuşacık saçlar için

Saç fırçanıza bir miktar Huile Prodigieuse püskürtüp saçınızı fırçalayarak elektriklenmeyen parlak saçlara sahip olabilirsiniz. Avucunuza yaydığınızı bir miktar Huile Prodigieuse'ü saç uçlarınıza ellerinizle şekil vererek sürdüğünüzde saçlarınızın doğal dalgalara kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

NUXE Huile Prodigieuse® Çok Amaçlı Kuru Yağı, tüm seçkin eczanelerde bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nuxe Huıle Prodıgıeuse Çok Amaçlı Kuru Yağ Mucizesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement