"O Biçimsin" Dedikleri İçin Kendini Bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

"O Biçimsin" Dedikleri İçin Kendini Bıçakladı

"O Biçimsin" Dedikleri İçin Kendini Bıçakladı

Aksaray'da arkadaşları kendisine "o biçimsin" dediği için sinir krizi geçirerek kendini bıçaklayan gencin sağlık durumu hala kritik.

28.01.2016 14:11  Güncelleme: 18:13

Aksaray otogarında genç, iddiaya göre arkadaşları kendisine "O biçimsin" dediği için sinir krizi geçirip kendini karnından bıcakladı. Hastaneye kaldırılan gencin duruma hala kritik.

OTOGARDA KENDİNİ KARNINDAN BIÇAKLADI

Olay, E-90 Karayolu Aksaray Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. 20 yaşındaki Tekin B. iddiaya göre bazı arkadaşlarının kendisine "o biçimsin" dedikleri gerekçesiyle bunalıma girerek kendini karnından bıçakladı. 112 Acil Yardım ekipleri ağır yaralanan gence ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Genç Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK

Yaralı genç, sedye üzerinde giderken gazetecilere yaptığı açıklamasında, "Bana suç attılar ben de kendimi bıçakladım. Diyorlar hani sen 'o biçimsin', bana öyle dediler. Ben de kendimi o yüzden bıçakladım" dedi. Tekin B.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'O Biçimsin' Dedikleri İçin Kendini Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Minik: Bence başka bir sorun vardır.çokta inandırıcı gelmedi ..... 4 1 Yanıtla
  • HARPUTLU: Bir guzel yurdum klasigi, enayilik omurda bukadarda olmaz, soze bak alginma sekline bak ve sonuca bak, ancak buna enayilik denir daha baska bir soz bulan varsa yazsin ..... 4 1 Yanıtla
  • HARPUTLU: Sen simdi o sozlere uygun olmayip erkek oldugunu yasamini riske atarak kanitlamismi oldun, kargalar bile guler bir yerleriyle.....boyle enayilige...... 0 1 Yanıtla

Advertisement