O Gencin Vücuduna Saplanan Demir Parçası Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

O Gencin Vücuduna Saplanan Demir Parçası Çıkarıldı

Seyrantepe’deki metro kazasında yaralanan genç ameliyata alınarak vücuduna saplanan demir parçası çıkartıldı.

29.09.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyrantepe Sanayi Mahallesi durağında sabah saatlerinde meydana gelen metro kazasında, ön vagondan çıkan demir parçası Fatih Çoban (33) isimli yolcuya saplandı. Yaralı genç, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Yaklaşık bir saat süren ameliyatın başarılı geçtiği ve gencin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ameliyat sırasında gazetecilere açıklama yapan baba Şeref Çoban, oğlunun sabah eve gelmemesi üzerine telefonla aradığını ve ulaşamadığını belirtti. Baba Şeref Çoban, saat 10.00’da çayı koyayım da gelir diye düşündüğünü belirterek "O arada telefonum çaldı. Baktım oğlumun numarası. Sen neredesin diye sorduğumda telefondaki kişi ‘Seyrantepe metrodan arıyorum. Oğlunuz ufak bir kaza geçirdi’ dedi. Oğlumun Okmeydanı Hastanesi’nde olduğunu söyledi. O şekilde buraya geldik. Demir kalçasındaydı. İtfaiyeye haber vermişler. İtfaiye geliyor o demiri oradan kesiyor. Demirin ucu vidalı olduğu için organlara zarar veririz diye çıkartmıyorlar. Onun üzerine getirmişler hastaneye şu anda ameliyatta” dedi.

“AKACAK KAN DAMARDA DURMAZ”

Olayda bir ihmal olmadığını ifade eden baba Çoban, “Burada bir amme hizmeti yapılıyor. Millet mağdur olmasın diye açmışlar. Yol bitmeden açmışlar. İnşaatı bitmeden açıyorlar. Bu Allah’ın yazısı. Ne yazılmışsa o gelir başa. Akacak kan damarda durmaz. İhmal varsa herkes cezasını çeker” ifadelerini kullandı.

“DEMİRİ GÖRDÜM AMA KAÇAMADIM”

Şeref Çoban, “Oğlunuzla konuşabildiniz mi?” sorusuna şöyle karşılık verdi: “Baba oradan kaçamadım’ dedi. ‘Demiri gördüm ama kaçamadım’ dedi. Nasıl olmuşsa artık. Sedyenin üzerindeydi. Konuşması için daha fazla zorlamadım.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın oğluyla ilgilendiğini dile getiren baba Çoban,“Büyükşehir Belediye Başkanımız ilgilenmiş telefon etmiş buraya. Doktorlar, profesörler dahi ameliyatta. Belediye ilgilendi” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin “Dava açacak mısınız?” sorusuna Çoban “Şu an öyle bir düşüncemiz yok” diye yanıt verdi.

Öte yandan Fatih Çoban’ın vücudundan çıkarılan demir parçası, ameliyatı gerçekleştiren doktorlar tarafından gencin babasına teslim edildi. Çubuğu teslim alan baba Çoban tıbbi bir naylona sararak sakladı. 

DOĞAN CAN CESUR

O Gencin Vücuduna Saplanan Demir Parçası Çıkarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel O Gencin Vücuduna Saplanan Demir Parçası Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement