Unkapanı'ndaki Alt Geçit Gaspçısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Unkapanı'ndaki Alt Geçit Gaspçısı Yakalandı

Unkapanı\'ndaki Alt Geçit Gaspçısı Yakalandı

Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Unkapanı yaya alt geçidinde çantasını almak istediği kadına yumruk atıp, yerde sürükleyen kapkaççıyı yakaladı.

19.10.2014 11:37  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Unkapanı yaya alt geçidinde çantasını almak istediği kadına yumruk atıp yerde sürükleyen kapkaççı yakalandı.

YUMRUK ATARAK, YERDE SÜRÜKLEMİŞTİ

Unkapanı yaya alt geçidinde önceki gün saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda bir kapkaççı çantasını almak istediği kadına önce yumruk atmış ardından da yerde sürüklemişti. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayın ardından talihsiz kadın hastaneye kaldırılmıştı.

2 AYRI KAPKAÇ VE GASP OLAYINA DAHA KARIŞTI

Kapkaççıyı yakalamak için bölgede araştırma başlatan Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri kimliğini belirledikleri kapkaççının peşine düştü. Yapılan çalışmalar sırasında aynı şahsın Fatih ilçesinde iki ayrı gasp ve kapkaç olayına daha karıştığı belirlendi.

ARKADAŞI VE AĞABEYİ İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı operasyonda kapkaççı E.E.'yi bir arkadaşı ve ağabeyi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

SUÇLUYU TEŞHİS ETTİ

Gözaltı işlemlerinin ardından gasp ve kapkaç mağdurları karakola davet edildi. Bir gece önce kamera görüntülerine yansıyan kapkaç anlarında yerde sürüklenerek kolu kırılan talihsiz kadın da karakola gelerek kapkaççıyı teşhis etti. Kolunda alçı olduğu gözlenen mağdur kadın ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından karakoldan ayrıldı.

GAZETECİLERE TEPKİ

Gözaltına alınan 3 kişi polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.E ile birlikte gözaltına alınan arkadaşı, polis aracına götürüldüğü sırada görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi, gazetecilere saldırmak istedi. Saldırıyı polisler engelledi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Unkapanı'ndaki Alt Geçit Gaspçısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TÜRKİYELİ: böylelerini ışid e vereceksin kafalarını uçursunlar. 34 0 Yanıtla
  • Sivridil: Yağlı jopumu bana getirin ve zanliyi kıbleye cevirip rükû pozisyonunda tutun 10 3 Yanıtla
  • BEDBOYS: VALLAHİ BİZİM HÜKÜMETLERİMİZDE ZERRE KADAR AKIL YOK BUNLARIN NE BU ÜLKEYE NEDE BU MİLLETE ZERRE KADAR FAYDASI VARMI ALLAH AŞKINA YA ZARARDAN BAŞKA NE FAYDALARI VAR BUNLARIN ALDIKLARI NEFES BİLE İNSANLIĞA KARŞI İŞLENMİŞ BİR SUÇDUR TOPLAYIN BU TÜR ŞEREFSİZLİK YAPANLARI VATANDAŞIN MALINA IRZINA GÖZ DİKEN KARAKTERSİZLERİ GÖTÜRÜN BAZI ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ VERİN İŞİD, İN ELİNE DİREK KAFALARINI KESSİNLER ABİCİM BUNLARI YAKALAYIP CEZA EVİNE KOYMAKLADA İNSANLIK SUÇU İŞLİYOSUNUZ YA ARTIK BİR ÇARESİNE BAKIN BUNLARIN İNSANLIK KURTULSUN 8 0 Yanıtla
  • BEDBOYS: VALLAHİ BİZİM HÜKÜMETLERİMİZDE ZERRE KADAR AKIL YOK BUNLARIN NE BU ÜLKEYE NEDE BU MİLLETE ZERRE KADAR FAYDASI VARMI ALLAH AŞKINA YA ZARARDAN BAŞKA NE FAYDALARI VAR BUNLARIN ALDIKLARI NEFES BİLE İNSANLIĞA KARŞI İŞLENMİŞ BİR SUÇDUR TOPLAYIN BU TÜR ŞEREFSİZLİK YAPANLARI VATANDAŞIN MALINA IRZINA GÖZ DİKEN KARAKTERSİZLERİ GÖTÜRÜN BAZI ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ VERİN İŞİD, İN ELİNE DİREK KAFALARINI KESSİNLER ABİCİM BUNLARI YAKALAYIP CEZA EVİNE KOYMAKLADA İNSANLIK SUÇU İŞLİYOSUNUZ YA ARTIK BİR ÇARESİNE BAKIN BUNLARIN İNSANLIK KURTULSUN 6 0 Yanıtla

Advertisement