Oğlum Arkadaş Kurbanı Oldu' - Son Dakika
Güncel

Oğlum Arkadaş Kurbanı Oldu'

Oğlum Arkadaş Kurbanı Oldu\'

Bursa’da eski sevgililerin rahatsız etme kavgasında hayatını kaybeden gencin babası oğlunun arkadaş kurbanı olduğunu söyledi.

07.07.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da eski sevgililerin rahatsız etme kavgasında hayatını kaybeden gencin babası oğlunun arkadaş kurbanı olduğunu söyledi.

Olay, 22.30 sıralarında merkez Osmangazi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.G. (16) kendisine rahatsızlık veren eski erkek arkadaşı Mert Ö.(18) ile Bahar Mahallesi Işık Sokak'ta konuşmak için bir araya geldi. Ancak eski sevgililerin tartışmasına Ş.G.'nin ağabeyi Ali G.(20) ile Ş.G.'nin şu andaki erkek arkadaşı Cavit Ş.(19) ile Mert Ö.'nün yanında bulunan arkadaşı Yaşar K. da (18) katıldı. 2 grup arasında çıkan arbede sırasında göğsünden ve sırtından bıçaklanarak ağır şekilde yaralanan Yaşar K., olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olaydan sonra Yaşar K.'nın bıçaklanması olayına karıştığı öne sürülen genç kız Ş.G. ile yanında bulunan ağabeyi Ali G. ve erkek arkadaşı Cavit Ş. ile eski erkek arkadaşı Mert Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılan Yaşar K yakınları tarafından adli tıp morgundan alındı. Kılınacak olan cenaze namazının ardından Yaşar K. Hamitler mezarlığına defnedilecek.

Adli Tıp morguna gelen Baba Emin K. "Oğlum arkadaş kurbanı oldu" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oğlum Arkadaş Kurbanı Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement