Öğrenciler Çakıl Taşlarını Sanat Eserine Dönüştürdü - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Çakıl Taşlarını Sanat Eserine Dönüştürdü

Alaplı'da Atatürk İlkokulu öğrencileri, deniz kıyısından topladıkları çakıl taşlarının üzerine hayal güçlerini yansıtarak renkli çalışmalar ortaya çıkardı.

16.06.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı'da Atatürk İlkokulu öğrencileri, deniz kıyısından topladıkları çakıl taşlarının üzerine hayal güçlerini yansıtarak renkli çalışmalar ortaya çıkardı.

Okullarında bir sınıfı atölyeye dönüştüren öğrenciler, deniz kıyısından topladıkları çakıl taşlarını ev, hayvan ve manzara figürleri ile boyadı.

Sınıf Öğretmeni Ülker Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitim-öğretim yılı boyunca çakıl taşlarının üzerine yaptıkları boyama resimlerini sergiledikleri söyledi.

Öğrencilerin yıl boyunca eğlendiklerini ve güzel eserler ortaya çıkardığını ifade eden Çiçek, "Öğrencilerimiz ve velilerimizle deniz kıyısından topladığımız çakıl taşlarını biriktirerek okulumuzda oluşturduğumuz küçük bir atölyede çalışmalara başladık. Öğrencilerimizden hayal güçlerini çakıl taşlarının üzerine çizerek boyamalarını istedik. Yıl boyunca süren etkinlik sonunda ortaya çok renkli görüntüler çıktı. Eğitim-öğretimin sonunda da ise velilerimizin de katıldığı sergi açtık. Önümüzdeki eğitim döneminde de bu tür etkinlikler devam edecek." diye konuştu.

Öğrencilerden Damla Ergin (10) çakıl taşlarını boyayarak eğlendiklerini belirterek, "Deniz kenarında topladığımız çakıl taşlarını üzerine hayal ettiğimiz şeyleri çizdik. Ben manzara resmi yaptım ve çok güzel oldu." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrenciler Çakıl Taşlarını Sanat Eserine Dönüştürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement