Öğrenciler Projelerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Projelerini Sergiledi

Erdemli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ilçede kendilerinin açtıkları Bilimsel Proje Fuarı'nda projelerini sergiledi.

15.04.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ilçede kendilerinin açtıkları Bilimsel Proje Fuarı'nda projelerini sergiledi.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, okulun toplantı salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu tür projeleri hazırlayarak fikir ve analizlerini sunan öğrencilere teşekkür etti.

Taştan, bu tür fuarların öğrencilerin hem fikirlerini hem de geleceğe dönük bakış açılarını geliştirmesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Erdemli Anadolu İmam Hatip  Lisesi Müdürü Veysel Ersen ise bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri fuarda 7 danışman öğretmen ve 46 öğrencinin hazırladığı toplam 26 projenin sergilendiğini söyledi.

Projelerin kalitesinin artarak devam ettiğini ifade eden Ersen, "Okulumuzdan her sene, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu'nun (TÜBİTAK) düzenlediği bilimsel proje yarışmasına başvuru yapıyoruz. Öğrenme ve araştırma merakı ile bilimsel proje yapmak isteyen öğrencilerimiz okulun kalitesini de arttırıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından davete katılan protokol üyeleri fuarı gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Projelerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement