Öğrencilere Lösemi Konferansı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Lösemi Konferansı

Öğrencilere Lösemi Konferansı

Samsun’un Bafra ilçesinde, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bafra Şubesi tarafından öğrencilere konferans düzenlendi.

18.02.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bafra Şubesi tarafından öğrencilere konferans düzenlendi.

Bafra Anadolu Lisesi toplantı salonunda geçekleştirilen konferansa Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Okul girişinde öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Kaymakam Arslan, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bafra Şubesi tarafından açılan standı gezdi. Konferansta sinevizyon eşliğinde sunun yapan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Erol Korkmaz, çocukların bu hastalığa nasıl yakalandığını ve yapılan tedavi süreçleri hakkında bilgilendirme yaptı. Korkmaz, "Hastalığa yakalananları tarama yapıp evlerine kadar gidiyoruz. Eğer sizler de yardımcı olmak istiyorsanız tuğla yazıp 3406'a mesaj yollayabilirsiniz" dedi.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Bafra Şubesi tarafından düzenlenen etkinlik 3 gün boyunca çeşitli okullarda devam edecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Lösemi Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement