Öğrencilere Tereyağlı Ekmek ve Yayık Ayranı - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Tereyağlı Ekmek ve Yayık Ayranı

Öğrencilere Tereyağlı Ekmek ve Yayık Ayranı

Tokat'ta Cumhuriyet ilköğretim okulunda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yayık ayranı, tereyağlı ekmek ve reçel ikram edildi.

17.12.2014 14:26  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta Cumhuriyet ilköğretim okulunda Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yayık ayranı, tereyağlı ekmek ve reçel ikram edildi.

Kent merkezinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında öğrencilere yönelik etkinlik düzenledi. Bu kapsamda öğrencilere okulda hazırlanan yayıkta ayran ile tereyağ ve vişne reçeli sürülen ekmekler dağıtıldı. Okul aile birliği başkanı Fatma Esin Tuna, "Amacımız, çocuklarımızın asitli ve zararlı içecekler içmemesi, bizim kendi doğal ve yerli ürünümüz olan ayranı tüketmeleri. Sağlıklı beslenmelerini amaçladık. Bunun için de farkındalık oluşturmak, onlara bir anı oluşturmak için yayık getirdik. Yayığın içinde ayran hazırladık. Öğrenciler, yayığın içinden ayran alıp içti. Onlar için kalıcı ve güzel bir anı oldu. Ayrıca etkinliğimizi tereyağ, reçel ile tamamladık. Abur cubur ve zararlı içeceklerden uzaklaşsınlar istedik" dedi.

Okul Müdürü Mesrur Yücel ise öğrencilere katkısız ürünler kullandırmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrencilere Tereyağlı Ekmek ve Yayık Ayranı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement