Öğrencilerin Öğretmen Sorunu Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerin Öğretmen Sorunu Çözüldü

Aydın'ın İncirliova ilçesindeki Arpadere İlkokulu'nda görevli tek öğretmenin başka bir okula müdür olarak atanmasının ardından 25 gündür eğitim öğrenim göremeyen öğrencilerin sorunu çözüldü.

31.12.2014 14:41

Aydın'ın İncirliova ilçesindeki Arpadere İlkokulu'nda görevli tek öğretmenin başka bir okula müdür olarak atanmasının ardından 25 gündür eğitim öğrenim göremeyen öğrencilerin sorunu çözüldü.

İncirliova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 öğrencinin eğitim öğrenim gördüğü okulunun tek öğretmeni Mustafa Salman'ın 4 Aralık'ta başka bir okula müdür olarak atandığını söyledi.

Bu süreçte Milli Eğitim Bakanlığı'na konuyu bildirdiklerini anlatan Çalışkan, şunları kaydetti:

"İlk aşamada okula ücretli öğretmen görevlendirebilirdik ancak kadrolu öğretmen ataması yapılmasını bekledik. Bugün itibarıyla 2 öğretmen okulda göreve başladı ve sorun çözüldü. Öğretmenlerimize yeni okullarının hayırlı olmasını diliyoruz."

-"Köklü çözüm olmazsa taşımalı eğitim istiyoruz"

Velilerden Özgül Kırlıoğlu ise öğretmenlerin okulda durmak istemediğini öne sürerek öğrencilerin taşımalı olarak ilçedeki bir okula nakledilmesini talep etti.

Öğrenci velisi Merve Barlas de "Öğretmenlerin bir daha buradan gitmesini istemiyoruz. Köklü çözüm olmazsa taşımalı eğitim istiyoruz" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerin Öğretmen Sorunu Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement