Öğrencisi, Yardımcısı Oldu - Son Dakika
Yerel

Öğrencisi, Yardımcısı Oldu

Öğrencisi, Yardımcısı Oldu

Salihli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zeki Kayda’nın başkan yardımcılığını, öğretmenliği döneminde öğrencisi olan Yalım Şenkaya yürütüyor.

24.04.2014 10:34

Salihli Belediye Başkanlığı görevi seçilen Zeki Kayda'nın başkan yardımcılığını öğretmenliği döneminde öğrencisi olan Yalım Şenkaya yürütüyor.

Şenkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada 1996 yılında Salihli Lisesi'nden ayrılarak Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümüne geçtiğini, o dönemde Salihli Endüstri Meslek Lisesi'nde Okul Müdürünün Zeki Kayda olduğunu kaydetti.

Şenkaya, belediye başkanı olan Zeki Kayda'nın bugün yardımcısı olmanın gurur verici olduğunu belirtti.

Yalım Şenkaya'nın çalışkan öğrencilerinden birisi olduğunu belirten Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise "Yaklaşık 16 yıl Endüstri Meslek Lisesi'nde okul müdürü olarak görev yaptım. Yalım Şenkaya okulda başarılı bir öğrenciydi ve endüstri mühendisliğini kazandı. Genç ve çalışkan ekibin içerisinde öğrencim olan Yalım Şenkaya'ya da yer verdim. Seçimleri kazanınca da başkan yardımcım olarak atadım. Bundan sonra genç ve tecrübeli ekibimle Salihli için gece gündüz ortak akıl ile çalışacağız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencisi, Yardımcısı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement